YALTA CLUB отново отвори вратите на ROOM 1 за грандиозно откриване с LOCO DICE
Секция: Шоубизнес
05 Декември 2016 17:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
YALTA CLUB отново отвори вратите на ROOM 1 за грандиозно откриване с LOCO DICE

/КРОСС/ YALTA CLUB - back in the game. С 0% колебание можем да заявим, че завръщането на ROOM 1 в клуба бе едно от най-вълнуващите събития за всички меломани. След новината за закриването на голямата зала и финалното парти с Ricardo Villalobos през януари YALTA пое в нова посока и заложи основно на своите Takeover събития, които се провеждаха в ROOM 2. Благодарение на тази нова формула успяха да се чуят и видят много нови, различни и със сигурност запомнящи се артисти от световната сцена.

След края на летния фест Solar summer от клуба дълго пазиха мълчание какво готвят за своя нов парти сезон и държаха всички в едно приятно напрежение - какво ли предстои този път. „Бомбата" избухна с новината, че официалното откриване на новия сезон ще се състои на 3 декември със специален гост - LOCO DICE.

Роденият в Дюселдорф, Германия LOCO е диджей и продуцент, който застава с творчеството си зад лейбъли и проекти като M-nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty и своя собствен Desolat. Освен изключително харесван и обичан от българската публика той е и един от най-очакваните артисти от световната сцена. Изненадата наистина беше огромна и за миг дори се зачудихме дали клубът ще побере всички желаещи да присъстват.

На 3 декември София бе YALTA CLUB. Едва ли на този ден имаше по-дългоочаквано и желано събитие от това. До последно организаторите не обявиха в коя точно зала ще бъде проведено то, но добре запознатите и върли фенове бяха убедени в завръщането на ROOM 1.

Клубът бе пълен на макс, а за загрявката на публиката се погрижи Liubo Ursiny. Появата на LOCO DICE предизвика бурните възгласи и аплодисментите на цялата зала. В 4-часов сет диджеят непрекъснато променяше музикалната атмосфера, умело експериментирайки с въображението на публиката, като не я остави дори за миг равнодушна към своя музикален подбор.

Още един от талантите и резидент на YALTA CLUB, Philip Chernikov достойно завърши музикалната фиеста, като поддържаше градусите на настроението на ниво, до ранни зори.

Много танци, много усмивки и щастливи лица изпълваха вечерта, а това означаваше само едно: Отново сме „у дома".

Автор:Ива Пешева