Утре до обяд ще бъде слънчево, следобед ще се заоблачи
Секция: БЪЛГАРИЯ
07 Декември 2016 20:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Утре до обяд ще бъде слънчево, следобед ще се заоблачи

/КРОСС/ Тази нощ над по-голямата част от страната времето ще е ясно, на места в Западна България с повече облачност. В крайните източни райони все още ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Утре сутрин ще е студено, с минимални температури между минус 6 градуса и минус 1 градус, на места в котловините и покрай Дунав ще има ниска облачност или мъгла.

През деня ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд от североизток ще се заоблачи. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България до умерен, предимно западен вятър. Максималните температури ще са между 2 и 7 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градус.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще продължи да духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 3-7 градуса. Температурата на морската вода е 8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.