Мтел предлага иновативен 4G рутер за интернет в колата
Секция: Технологии
21 Декември 2016 11:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел предлага иновативен 4G рутер за интернет в колата

/КРОСС/Мтел предлага иновативният 4G рутер Huawei CarFi, който осигурява мобилен интернет в колата. Той предоставя връзка на до 10 устройства и е подходящ за всички, които пътуват, както на къси, така и на дълги разстояния. Huawei CarFi е особено подходящ за бизнес абонати, които превозват пътници и искат да предложат мобилен интернет на своите клиенти. Устройството е налично за 1 лев в брой, заедно с абонаментен план Мтел сърф XL, който включва 30 000MB месечен трафик.

Huawei CarFi предоставя висока максимално допустима скорост до 150 Mbps при 4G мобилна връзка. Той е лесен за използване, като просто се слага в буксата за запалката на автомобила и след това се включва бутона за активиране.

Новият рутер е идеален начин за всеки малък и среден бизнес, като таксиметрови компании, транспортни фирми и туристически дружества, бързо и лесно да предостави мобилен интернет в своите превозни средства. Лесната инсталация на Huawei CarFi предоставя доста гъвкавост, тъй като устройството може безпроблемно да се мести и ползва в различни коли.

Освен за връзка с глобалната мрежа на таблета на детето, вашият смартфон или лаптоп, рутерът може да се използва и като зарядно в колата, тъй като разполага с USB порт, чрез който може да се зарежда и друго устройство.