Мтел предлага външна батерия за зареждане на телефони с 38% отстъпка във Viber канала си
Секция: Технологии
22 Декември 2016 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел предлага външна батерия за зареждане на телефони с 38% отстъпка във Viber канала си

/КРОСС/ Мтел предлага външната батерия Samsung Fast Charge Universal Powerbank с 38% отстъпка в публичния канал на компанията във Viber. Устройството зарежда с до 75% по-бързо от нормална външна батерия, защото поддържа най-бързите стандарти за зареждане.

Samsung Fast Charge Universal Powerbank ще бъде намалена с 50 лева и може да бъде закупена само за 79,99 лева. Потребителите, които искат да се възползват от отстъпката, трябва да се сдобият с промо код, който ще могат да намерят само в чат канала на телекома.

Външната батерия е съвместима с всички устройства на Samsung, които има micro USB - както таблети, така и мобилни телефони. Устройството се отличава с елегантен дизайн. Капацитетът на батерията е 10 200 mAh, което позволява  да заредите телефона си най-малко три пъти, преди да е необходимо презареждане.

Samsung Fast Charge Universal Powerbank поддържа най-бързите стандарти за зареждане - Samsung Fast Charge и Qualcomm Quick Charge 2.0. Ако вашият телефон също подържа тези стандарти, то с нея ще можете да го заредите от 0 до 50% за около 30 минути. Дори и устройството ви да не няма тези стандарти, външната батерия автоматично засича и ползва най-бързата възможна скорост, с която телефонът или таблетът ви могат да бъдат заредени безопасно.

Промоцията е част от успешните кампании на телекома с ексклузивни отстъпки на устройства във Viber. Мтел е първата телеком компания в България със собствен канал в популярното чат приложение, а от юли е и първата такава със собствени Viber стикери. От декември 2015 година насам публичния чат канал на Мтел е събрал над 191 хиляди последователи.