Детският умен часовник MyKi ще е наличен в черен цвят само в Мтел
Секция: Технологии
29 Декември 2016 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Детският умен часовник MyKi ще е наличен в черен цвят само в Мтел

/КРОСС/ Потребителите могат да го вземат за 1 лев в брой заедно с Мтел безкрай M

Мтел ексклузивно ще предлага от 30 декември детския умен часовник MyKi в черен цвят. Потребителите могат да вземат устройството в новата разцветка в магазините или сайта на компанията. MyKi е наличен от Мтел само за 1 лев в брой заедно с абонаментния план Мтел безкрай M при подписване на двугодишен договор.


Умният часовник MyKi позволява на родителите да поддържат непрекъсната връзка с децата, а в същото време е забавен, красив и удобен за малчуганите. Устройството е подходящо за деца на възраст от 4 до 10 години. Родителите могат да разберат по всяко време къде се намира тяхното дете с вградения GPS и да задават специални „безопасни зони", които то не бива да напуска. Чрез MyKi те могат и да му се обаждат, да изпращат текстови съобщения, както и да получават гласови такива.


MyKi разполага с бутони за бързо набиране, които се свързват с до пет номера и се настройват от родителите. Чрез тях детето може да се обади на членове на своето семейство само с едно натискане. Часовникът разполага и със SOS бутон който детето може да използва, за да се свърже с родител или роднина при спешен случай. Часовникът работи с вградена SIM карта и може да бъде контролиран, наблюдаван и настройван през специалното мобилно приложение MyKi Watch за Android и iOS.


Мтел беше първият телеком в страната, който предложи умния часовник за деца MyKi, а сега го предоставя на своите потребители и ексклузивно в черен цвят. Пълно видео ревю на MyKi можете да видите на блога на Мтел.