OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия до -33°
Секция: Автомобили
13 Януари 2017 13:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия до -33°

/КРОСС/- OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия
- Максимална мощност и защита на двигателя през зимния сезон
- OMV MaxxMotion Diesel е с иновативната формула, разработена в Австрия

OMV MaxxMotion Diesel притежава отлични характеристики за надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия. Със специална формула, разработена в Австрия, висококачественият зимен OMV MaxxMotion Diesel не само осигурява безопасен старт дори при тежки зимни условия, но също така увеличава мощността на двигателя и удължава неговия живот. OMV България препоръчва зареждане с OMV MaxxMotion Diesel за максимална мощност и защита дори при много ниски температури.

Зимният сезон изисква по-голямо внимание към качеството на горивото за оптимален старт и надеждно шофиране. OMV MaxxMotion Diesel е висококачествено гориво, разработено в Австрия от екипа за разработки на OMV и позволява отлично представяне на двигателя за всякакви зимни условия. С гранична точка на филтруемост до -33°C*, OMV MaxxMotion Diesel е перфектното решение за леко и безпроблемно шофиране дори и в най-студените зимни дни. Иновативната формула, разработена в Австрия на OMV MaxxMotion Diesel подсигурява чистота на двигателя и елиминира натрупаните отлагания и замърсявания, което води до по-добро изгаряне и по-малко вредни емисии.

Томас Уитц, OMV Продуктово развитие & иновации: „Отличните зимни характеристики на MaxxMotion Diesel доказват, че шофьорите могат да разчитат на безпроблемна работа на двигателя на автомобила дори при леденостудени температури. Специална формула, разработена благодарение на опита и технологичните умения по отношение на горивото на OMV, прави това възможно."

„Нашите MaxxMotion горива осигуряват истински, измерими ползи през цялата година. Това е нашето обещание към клиентите. Независимо дали е дизел или бензин, MaxxMotion доставя максимално представяне, благодарение на по-добрия процес на изгаряне. Специалната иновативна формула на добавките в горивото поддържа двигателя чист, като намалява износването и погледнато в перспектива, удължава живота на двигателя," добавя Клаус Юрген Шнайдер, старши вицепрезидент „Търговия на дребно" в OMV.

Подготовката на автомобила за зимата е доста лесна, ако се придържате към съветите на OMV за зимния сезон:
- Заредете с OMV MaxxMotion Diesel, за да поддържате надеждна работата на двигателя.
- Проверете антикорозионното покритие и боята. За да предпазите автомобила от корозионния ефект на солта, при посещение на автомивката, изберете програма, която почиства също така и пода на колата.