Dell отговаря на нуждите на геймърите с нови PC продукти и с ново партньорство с ELEAGUE
Секция: Технологии
13 Януари 2017 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Dell отговаря на нуждите на геймърите с нови PC продукти и с ново партньорство с ELEAGUE

/КРОСС/Присъствието на Dell на пазара на компютърни гейминг технологии се затвърждава с обявяването на гейминг системите Alienware и Inspiron gaming за играчи от всички нива и ценови равнища. От 5-ти януари Dell предлага в целия ЕМЕА регион новата гейминг фамилия Inspiron, създадена за потребители с по-ограничен бюджет, които същевременно имат нужда от производителност, за да играят днешните най-популярни компютърни игри.

Този ход е поредното допълнение към 20-годишния опит на Dell в гейминг технологиите, които с високопроизводителната си серия Alienware показаха, че са пионер в иновациите и инженеринга за гейминг пазара. От първото си представяне на пазара преди 10 години до сега Alienware се превърна във водеща гейминг марка, предлагаща първи в индустрията иновации и безкомпромисен дизайн на геймърите, търсещи най-доброто в игрите.

"Популярността на компютърните игри е в пиковата си фаза, като само хардуерният пазар се оценява на прогнозна стойност над 35 милиарда щатски долара до края на 2018 г., благодарение на  въвеждането на технологии за виртуална реалност и вълнението, предизвиквано от турнирите за игри и електронни спортове," каза Браян деЗаяс, директор Dell Gaming. "Гордеем се, че продължаваме да инвестираме в геймърите по целия свят, представяйки новата гейминг линия Inspiron и партнирайки си с ELEAGUE, за да подкрепим общността за електронни спортове, която се предвижда да достигне 145 милиона фена през 2017 г."

Dell решения за всеки геймър

Alienware е премиум конфигурация, която задоволява нуждите на геймърите, изискващи най-мощната производителност, но на пазара съществува и търсене за по-нискобюджетни гейминг машини, които също предлагат добра производителност. Осъзнавайки, че не всички играят еднакво, Dell представи на пазара новата гейминг линия Inspiron, която предоставя по-добра гама от ценови опции при изцяло завършени гейминг системи. Новият гейминг лаптоп Inspiron 15, който бе представен по време на CES 2017 е само първото предложение от една цялостна Inspiron гейминг фамилия. Dell затвърждава ангажираността си да инвестира и да разраства гейминг портфолиото си за потребители с ограничен бюджет.

  • Inspiron 15 Gaming

§  Самостоятелни предни и задни термални изходи, двойни вентилатори, големи тръби и топлообменници поддържат охлаждането на ниво при продължителни гейминг сесии

Intel четири-ядрени процесори и видео карти NVIDIA Pascal, включително NVIDIA GeForce GTX 1050 и 1050Ti, които допринасят за ясни и детайлни гейминг изображения с реалистични отсенки, текстури и ефекти

§  Дисплеят без отблясъци и с HD гарантира ясна картина, дори и при най-ярка осветеност на околната среда

§  Waves MaxxAudio Pro предлага отлични аудио контроли и настройки на говорителите, както и събуфер, които заедно гарантират изключително богат звук при слушане на музика и видео

§  74 WHr батерия с „дълбок резерв" ¹ гарантира по-дълга игра и маратонско гледане на видеа между отделните зареждания

  • Alienware: гейминг изживяване от висок клас

§  Създаден за 4K гейминг, виртуална реалност и най-ожесточените изисквания на новите компютърни игри, Alienware се откроява като марката за специализиран високопроизводителен гейминг. Фамилията продукти Alienware включва VR и конфигурации с възможности за12k, плюс нови съвместими с VR ноутбуци, които имат дълъг списък от инженерни иновации.

§  С нови Intel Core процесори от 7-мо поколение, NVIDIA графични процесори, плюс добавена SSD технология, Alienware добавя ново ниво на производителност през новата година. Това означава повече опции при лаптопите Alienware 13, 15 и 17, включително опционални 99WHr батерии за Alienware 15 и 17, които предоставят до 10 и повече часа живот на батерията при Full HD дисплей ². Средноразмерният Alienware Aurora настолен компютър също повишава производителността си с новите Intel процесори; до 10% подобрение на производителността при тестове Cinebench R15 CPU и +18% при тестове Time Spy CPU на 3DMark - това е абсолютно всичко, от което се нуждаят геймърите, за да започнат 2017-та година със размах 3.

Играещи в своя собствена лига: Dell и ELEAGUE си партнират, за да доведат професионалния гейминг до нови висоти

Електронните спортове са пример за изключително мащабен културен феномен - превърнали се от нишово хоби в световна културна и дигитална тенденция. Броят фенове на електронни спортове вече се конкурира с този на фен базата на хокея на лед, а в следващите три години се очаква световната аудитория на електронните спортове да нарасне от 256 милиона до 345 милиона зрители, а приходите да надминат един милиард щатски долара ³. Dell с гордост представи новото си партньорство с ELEAGUE в подкрепа на визията си да продуцира висококачествени и иновативни турнири по електронни спортове, които достигат аудитории чрез телевизионни и онлайн стрийминг платформи.

Dell е официален партньор и ексклузивен компютърен хардуерен доставчик на ELEAGUE, професионалната лига за електронни спортове, собственост на Turner и WME | IMG. Всички ELEAGUE турнири през 2017 г. ще бъдат излъчвани на живо в комбинация от TBS и Twitch, започвайки с ELEAGUE Major и популярната игра на Valve Counter-Strike: Global Offensive - турнир, който ще се проведе между 22-29 януари. Професионалните играчи и организатори на турнири изискват надежден, високопроизводителен хардуер за състезанията си. ELEAGUE ще използва за своя официална система в турнира Alienware Aurora с 24-инчов 144Hz Dell гейминг монитор, които предоставят на играчите страхотна скорост и мощ за обработка, за да преодолеят с лекота и най-напрегнатите моменти от състезанието.

"Най-добрите геймъри в света изискват най-революционния хардуер, за да поддържат формата си," каза Сет Ладецки, старши вицепрезидент по продажбите на Turner Sports. "ELEAGUE с гордост посреща Dell като свой основен партньор в подкрепата на ентусиазираната общност на електронните спортове и като основен доставчик на високопроизводителен хардуер, така необходим за вълнуващите състезания на ELEAGUE през цялата година."

Очаквайте в следващите седмици графика на състезанията на  ELEAGUE за 2017 г.

Посетете dell.com/CESpressroom за още информация и материали.