Държавата е в тотална разруха, съдебната система е гнила и мирише
Секция: Коментари
14 Януари 2017 11:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Държавата е в тотална разруха, съдебната система е гнила и мирише

/КРОСС/ Не само съдебната система е гнила и вече мирише, бе хора! Мъртвата риба се носи по течението. Всичко е в тотална разруха, защото държавата ни няма национални приоритети, а робското мислене е фундаментът на съществуването ни.


Някакви хора, заемащи високи държавни позиции в предприятия, искат да взимат, не да получат заслужено, нереално високи заплати от по 50 000 лева, напълно необосновано на фона на благата, които произвежда с присъствието си на тази позиция.

Това означава, че системите работят на постоянен минус, на кредит. Няма кой да произведе тези високи заплати, след като с труда и ума на простаци и безморални хора няма възвръщаемост на средствата, които взимат като заплата, избачкана от трудоспособните в частния сектор.

Системата е обречена!

Всеки в държавните учреждения и апарат са на някой и зад гърба им стои политическа сянка и взаимно се заплашват кой на кого е и поради тази причина нищо не се случва. Не смеят да взимат решение нито имат воля да направят каквото и да било!

Системите са замръзнали. А в тях работят стотици хиляди хора, които чакат заплати, които ги няма. Това са виртуални пари от сферата на фантастиката. Всичко във Вселената е във вечно движение, само България е в застой!

Ние искаме тъпо и упорито да докажем в световен мащаб, че пишещата машина ще бъде диктаторът на 21 век! Единственото, което България ще направи с безкрайната си порочност на поведението на своите политици и поддръжници, е да сринем в световен мащаб настоящата система и да поставим основите на нещо ново! Време е да си окъпем държавата! Реченото да бъде сторено!

Автор: Цвета Кирилова (Facebook)