Четвърти сезон на „Бързи и шумни“ отвежда зрителите на неповторимо приключение
Секция: Автомобили
16 Януари 2017 12:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Четвърти сезон на „Бързи и шумни“ отвежда зрителите на неповторимо приключение

/КРОСС/ Търсенето на класически автомобилни реликви започва на 18-и януари от 21:00 ч. по Discovery Channel

Ричард Роулингс и Арън Кауфман се завръщат, за да претърсят най-отдалечените кътчета на Тексас и околните щати за скрити съкровища и изоставени класически автомобили. На какво ще се натъкнат и колко аукциони ще спечелят - ще разберем от новия 4-и сезон на „Бързи и шумни" с премиера на 18-и януари от 21:00 ч. по Discovery Channel.

Във всеки нов епизод на „Бързи и шумни" автомобилният гении Ричард Роулингс и невероятният механик Арън Кауфман се отправят на пътешествие дълбоко в дебрите на Тексас и съседните щати в търсене на забравени и изоставени класически автомобили. Тяхната цел е да ги купят и реставрират в работилницата им „Gas Monkey Garage" в Тексас. Докато са далеч от дома, те попиват от местната култура и завързват много нови приятелства. Ричард и Арън работят ден и нощ, за да завършат колите и да блеснат на аукционите. Дали обаче всичкият труд, който са вложили ще бъде възнаграден?

Още от 50-те години на ХХ век, Америка е своеобразно гробище за класически автомобили. Уникални ретро коли могат да бъдат намерени в огромни складове и прашни гаражи из цялата страна. От Chevy от 57-а до Trans Am от 73-а, колите, които експертите намират, плачат да бъдат открити, реставрирани и върнати обратно на пътя. За повечето хора те са просто купчина старо желязо, но за Роулингс и неговия екип забравените автомобилни реликви са златни мини, готови да бъдат изкопани. В крайна сметка именно това е работата на Ричард Роулингс и Арън Кауфман - да превръщат ръждата в злато.

Ричард и Арън обикалят по черните пътища, претърсвайки хамбари, авто морги и открити полета в търсене на рядка кола, която да реставрират. Разковничето обаче се крие в това да направят правилния избор. Ричард е този, който има набито око и усет за находките, а Арън е геният механик, който преценява дали реликвата си заслужава да бъде реставрирана, или всичко вече е безвъзвратно загубено.