Мтел предлага стилния Sony Xperia X с 310 лева отстъпка
Секция: Технологии
17 Януари 2017 10:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел предлага стилния Sony Xperia X с 310 лева отстъпка

/КРОСС/Мтел предлага стилния и супер издръжлив смартфон Sony Xperia X с 310 лева отстъпка в брой или 13,40 лева на месец отстъпка при изплащане. Само сега клиентите на компанията ще могат да го вземат за 27,50 лева на изплащане или 559,99 лева в брой с абонаментен план Мтел безкрай XL.

Клиентите на телекома също така може да изберат и достъпния смартфон Sony Xperia XA в новия Rose Gold цвят. Той е наличен в магазините на телекома и на сайта на компанията за 19,99 лева на изплащане или 269,99 лева в брой със същия тарифен план. И двете оферти важат както за нови, така и за съществуващи абонати на телекома при подписване или преподписване на двугодишен договор.

Sony Xperia X се отличава с една от най-издръжливите батерии в своя клас. Устройството гарантира до 2 дни безпроблемна работа само с едно зареждане. То е снабдено и с най-бързата до момента камера на Sony, която преминава от режим на готовност в режим на снимане за по-малко от 0,6 секунди. Иновативната технология Smart Capture пък слага край на размазаните снимки, благодарение на способността си да поставя обектите на автоматичен фокус. Моделът позволява и брилянтни селфита, с помощта на 13-мегапикселовата си предна камера и сензорите за работа при ниска осветеност.

Практичният Sony Xperia XA запазва голяма част от характеристиките на флагмана, освен това идва и на изключително изгодна цена. Смартфонът използва 64-битов осемядрен процесор, което позволява бърза и безпроблемна работа с приложенията до 2 дни след зареждане. Устройството разполага и с 8-мегапикселова задна камера, като заедно с предната работят с режим за бързо стартиране. Подобно на Sony Xperia X, и тук висококачествените снимки са гарантирани от хибридния автоматичен автофокус и сензорите за работа и при слаба светлина.

Както Sony Xperia X, така и Sony Xperia XA се отличават с елегантен дизайн, подчертан от извития стъклен дисплей на устройствата и заоблената рамка, които осигуряват лесна и безпроблемна работа.