Група SEVI ще празнува седми рожден ден с концерт на 27 януари
Секция: КУЛТУРА
18 Януари 2017 14:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Група SEVI ще празнува седми рожден ден с концерт на 27 януари

/КРОСС/ На 27-ми януари (петък) момчетата и момичетата от родната рок група SEVI ще празнуват заедно с феновете си седмия рожден ден на групата. Събитието ще се състои в столичния клуб "Rock Bar Fans". Изборът на този клуб не е никак случаен. Именно тук през 2010 г. бе и първото участие на групата на сцена.

За тези 7 години SEVI издадоха 3 албума (дебютният - "What Lies Beyond" през 2012, акустичното DVD - "The Other Side of SEVI" - през 2013 и миналогодишната тава - "The Battle Never Ends"), както и 7 официални сингъла.

Изминалата 2016 година бе една от най-силните за групата. Новият албум на групата - "The battle never ends", продължава да жъне успехи не само у нас, но и в чужбина. Неговите песни покориха световните класации, а тавата беше представена в списания и радиостанции в Италия, Аржентина, Бразилия, Босна и Херцеговина, Испания, Щатите и Англия.

В края на месец ноември групата представи и новия си клип от сингъла "Destiny", в който участие взе и Асен Блатечки.

С пилотния сингъл от диска - "Don't Hesitate" групата проби в радиокласации във Франция, Словакия, Италия и САЩ.

Българските музиканти се радват и на позитивни оценки от списания като "Metal Hammer" и "Fireworks" (UK), а видеото на „Destiny" вече се върти и в телевизии в Австралия, Швейцария и Еквадор.

През изминалите 7 години бандата стана изключително популярна както у нас, така и в чужбина. SEVI е групата, която за такъв кратък период от време си спечели славата на най-бързо развиващата се рок група на българската и европейската музикална сцена.