Борисов: Днес е тържествен ден и нека подходим с оптимизъм
Секция: ПОЛИТИКА
19 Януари 2017 11:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Борисов: Днес е тържествен ден и нека подходим с оптимизъм

/КРОСС/ "Честитих на президента и на вицепрезидента. Пожелах им успех. Едно е да четеш нещата, които искаш да направиш, друго е да ги направиш". Това сподели премиерът в оставка Бойко Борисов пред журналисти след клетвата на Ген. Румен Радев, предаде репортер на "КРОСС".

"Към днешния ден мога да пожелая само успех. Много неща искаме да се случат бързо, а те се случват бавно. Днес е тържествен ден и нека подходим с оптимизъм".

"Дава се възможност и шанс на Радев да има и служебно правителство, след няколко месеца може да отчетем свършеното. Демокрацията е за това хората да избират. Мога само да пожелая успех. Много неща искаме да се случат бързо, а те не се случват, стават бавно, такъв е животът, надявам се да се ускорят. Днес е тържествен ден, имаме нови президент и вицепрезидент. Нека да се порадваме на този ден и да подходим с оптимизъм", добави Борисов.

"Стига с отношенията САЩ, Русия, Брюксел. Дружбата и с Русия, евроатлантическата ориентация, това са неща, които всеки ще прави, защото са важни за държавата. 

"Виждате колко се е променила България. Ние идваме, сдаваме властта, минаваме в опозиция. Власт се дава с кръв и се взема, помните ли това беше цитатът. Власт се взема и сдава с морал, това е нашето верую на ГЕРБ", каза премиерът в оставка.