Спазено обещание за красота с новата серия Avon True
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Януари 2017 15:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спазено обещание за красота с новата серия Avon True

/КРОСС/Коя жена не би искала да бъде най-добрата версия на себе си? Avon дава спазено обещание за красота с новата си серия гримове Avon True. В нея компанията включва продуктови категории от декоративната козметика, на които през годините жените са се доверявали, за да подчертаят естествения си чар. True е за жените, които обръщат специално внимание на грима си и търсят доказаното качество. Серията се състои от най-предпочитаните продути на Avon с подобрена формула и разнообразена цветова палитра.

Вярвайки, че очите и устните са най-важният акцент в женския грим, Avon представя революционна иновация в изкуството на красотата.

За магнетичен и нежен поглед се грижи новата спирала с ефект 2-в-1 за подхранване и удължаване Avon True Colour Supreme Length. Специално разработената четка със ситни влакна осигурява до 43% по-дълги мигли. Дамите ще могат да се насладят на дълготраен ефект без сплъстяване и размазване, благодарение на естествените екстракти от арганово и кокосово масло.

От Avon знаят, че червилото е почеркът на една жена. Именно затова представят True Colour Supreme - подхранващо червило с равномерен цвят и дълготрайна хидратация, което ще придаде на грима мечтания финален завършек. Този иновативен 3-в-1 ефект се дължи на формулата с масло от жожоба, екстракт от мед и пчелен восък. Грижата за устните във всеки един момент е подсигурена от SPF 15.

За новата си серия продукти Avon черпи вдъхновение от своите True музи - Радост Драганова, Лилия Маравиля и Габлиела Неделкова. Красивите дами са олицетворение на серията заради елегантния си стил и подчертана женственост. Успешни на всеки един хоризонт, те се доверяват на Avon True за да бъдат най-добрата версия на себе си!