Мачът между Григор Димитров и Ришар Гаске ще се излъчи пряко по Евроспорт 2
Секция: СПОРТ
20 Януари 2017 15:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мачът между Григор Димитров и Ришар Гаске ще се излъчи пряко по Евроспорт 2

/КРОСС/Българският топтенисист Григор Димитров ще се изправи срещу французина Ришар Гаске в третия кръг на Australian Open. Мачът ще започне около 12:00 ч. българско време на 21-и януари, събота, като ще се излъчва на живо в ефира на Евроспорт 2. Коментатори на мача в българския ефир ще бъдат Йордан Божинов и Юлиян Стаматов.

„Григор Димитров се завърна и показва страхотна игра, изглежда напълно преобразен по отношение на психиката си. Всички го очаквахме дълго време. Артистичният му стил на игра е подобен на стила на Роджър Федерер", коментира Матс Виландер представянето на Григор Димитров до момента.

„Мисля, че Гаске става все по-добър и по-добър. По-опитен е, по-зрял, знае какво да прави на корта. Ако Григор играе агресивно, има реални шансове срещу Гаске", даде своята прогноза за предстоящия двубой Виландер.

В първи кръг от турнира Григор Димитров преодоля с лекота представителя на домакините Кристофър О‘Конъл с 7:6 (2), 6:3, 6:3. Във втория кръг сънародникът ни се пребори с корееца Чун Хьон в оспорвана четирисетова битка, завършила 1:6, 6:4, 6:4. 6:4.

Всеки зрител, който желае да получи телефонно обаждане от Григор Димитров 5 минути преди началото на мача му срещу Ришар Гаске, може да се регистрира на онлайн платформата http://wakeupcall.eurosport.com/dimitrov, като остави телефонния си номер.