Мтел е първата компания, която ще предлага новия умен детски часовник MyKi Touch
Секция: Технологии
01 Февруари 2017 12:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел е първата компания, която ще предлага новия умен детски часовник MyKi Touch

/КРОСС/Мтел е първата компания, която ще предлага на пазара новия модел умен детски часовник MyKi Touch, разполагащ с цветен 1,22-инчов сензорен екран, усъвършенстван дизайн, по-прецизна локализация и много други подобрения. Устройството се предлага от телекома от 1 февруари с тарифни планове Мтел безкрай, като с план Мтел безкрай М то струва 1.99 лева на месец или 39.99 лева в брой.

Цветният дисплей на MyKi Touch е с резолюция от 240х240 пиксела и е чувствителен на допир. Менюто за управление е съставено изцяло от изображения, които са лесно разбираеми за всяко дете. Устройството ще се предлага първоначално в две цветови комбинации - синьо-зелено и жълто-червено.

GPS локацията на детския часовник също е усъвършенствана - тя вече е подсилена с връзка с до 24 сателита, които са двойно повече от тези в предния вариант на MyKi.

MyKi Touch запазва всички възможности на предшественика си като бързо избиране, задаване на безопасни зони, SOS бутон, акселерометър, разговори с родители и роднини.

Устройството вече позволява разговори с до 20 предварително зададени номера, като с новия модел детето може да разговаря и с други притежатели на умния часовник.

Новият модел е предназначен за деца на възраст между 7 и 10 години, докато при MyKi възрастовото ограничение е между 4 и 8 години.