Евроекзит
Секция: Коментари
11 Февруари 2017 13:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Евроекзит

/КРОСС/ Европа има нужда от мигранти, защото европейското население старее и няма работна сила, казала Федерика Могерини. Всъщност, не че няма хора, има, но не им се работи. Европа се е измързеливила, деградирала, изпедерастила, не иска деца, не й се гледат старци, иска да живее наготово, да командва, да има прислуга, воаяжи, кеф. Земеделие, фабрики, строежи - много е демоде. Най-много младите да станат консултанти, пиари, може маркетинг, криейтив нещо, дизайн, фешън или просто поп- или порно стар. Досега гастарбайтерите бачкаха, но те остаряха, а децата им нахитряха. Да не са луди да им работят на думбазите - по-лесно е да ги изиграем нещо и да се надрусаме.

Нещастна Европа! Тя е готова да се самоунищожи, да се остави да бъде унищожена, само и само икономиката да върви, печалбите да не спаднат, хората да не роптаят и да държат сегашната брюкселска клика на власт. Давай, давай, още, проценти, дръжте БВП, идвайте роби, бързо, няма кой да оре и копае, да заварява и зида, да лее бетон и да мие улиците и клозетите. Точно го бяха закъсали за работна ръка и стената падна. Айде, давай - българи, поляци, румънци, унгарци, каквото има. Да им съсипем икономиките, та да нямат работа там и да тръгнат да ни работят тука. Германия, Испания, Холандия, другите подобни - съсипват и изсмукват колкото могат. Свободното движение на хора и капитали върви, все еднопосочно.

Ограбиха каквото можаха, а и хората взеха да привършват. Ами БВП? Кой ще го поддържа? Хора пак трябват, най-лесно - имигранти. Вместо да се изхарчват да съсипват икономики, има по-лесен способ - една Арабска пролет, една-две войни и хората пак тръгват. Заповядайте, има място, ние от човещина само, елате да си поработите.

Но Европа не знае какъв таралеж си вкарва в гащите. Това не са кротките гръцки и турски гастарбайтери от 50-те и 60-те години. Не са смирените източноевропейски инженери, лекари и заварчици, които се стесняват да споменат, че са българи, румънци или поляци. Под благовидния претекст "бежанци" нахлуват едни орди, които не крият намерението си да завладеят Европа и да накарат европейците да работят за тях. Точно както варварските пълчища са унищожили някога Рим, Византия и България, така и тези, също толкова враждебно настроени орди, са се прицелили в Европа. В цялата.

Ние и 50 години да смучем от Европа, не можем да си върнем това, което ограбиха и разрушиха. Но все пак, докато съществува Европейския съюз, да вземем толкова, колкото успеем и едновременно да се подготвим и противопоставим на нашествието. Все още има време и възможности да се спасим.

Автор: Васил Василев, Фейсбук