P.I.F. представят официално видео към песента “ОГЪН” на 25 февруари!
Секция: Шоубизнес
14 Февруари 2017 13:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
P.I.F. представят официално видео към песента “ОГЪН” на 25 февруари!

/КРОСС/ Известни актьори и всички до един татковци, участват в новото видео!

На 25 февруари в SOFIA LIVE CLUB ще бъде официалната премиера на новият видео клип на група P.I.F към песента “ОГЪН”. Песента е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5”  и се оказа, че е една от най-любимите на феновете. Клипът на “ОГЪН” е заснет в един кадър на улицата, с малко репетиции и много смях. Идеята да се получи изключително семпъл, естествен и стилен е на режисьорът Николай Мутафчиев.

Песента “ОГЪН” е посветена на дъщерята на Димо – малката АЯ, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, познати ни от театъра и телевизионния екран. Ще видим лицата на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров и Димо от P.I.F. - всички до един бащи. Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видео клипа. С тези професионалисти на терен, снимките преминаха много стегнато и приключиха на един дъх.

В клипът взе участие и Гергана Стаменова - Playmate 2017 /2 място/.

    Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят “ОГЪН”, а и да се забавляват заедно с P.I.F.   

  Билетите за специалното събитие “премиера на видео клип и концерт на P.I.F.” в SOFIA LIVE CLUB на 25 февруари вече са в продажба. Предварително могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg, на място в клуба, от бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис и касата на зала “Арена Армеец”. Цената им е 10 лв., а в деня на събитието (на вход) ще са 15 лв.

 Можете да се присъедините към събитието във facebook - ТУК.