Остров(ЧЕ) в морето
Секция: Коментари
15 Февруари 2017 14:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остров(ЧЕ) в морето

/КРОСС/ Предизборните копнежи и напъни набират скорост. С всеки изминал ден ни се (ОТ)сервират оригинални главоблъсканици, каламбури и скоропоговорки.

Например, най-новото и авангардно е, как рЪ-бЪ 2 щял да бъде някакво гордо остров(ЧЕ) сред море(ТО).

На туй приказно остров(ЧЕ), щяло да има единствено разум. Откъде го взеха целия този разум, човек наистина да им се (ПОЗА)чуди. Много разум, много нещо. Наследство ли е; приватизация ли, отчуждаване ли, реституция ли, експроприация ли? Или всичките - придобити чрез синергия и симбиоза. Т.е. независимо и успоредно - в разумно(СТ), в нормално(СТ) и в заедно(СТ).

Понеже тяхното лелеяно остров(ЧЕ) било позиционирало в бурно и мътно море. Абе, направо го кажи - в цял океан, от (ПО) и (НАЙ)популизъм.

А точно рЪ-бЪ 2 щели да предоставят реални, работещи решения във всички сектори. Но пак - в бъдеще време. Сегашно и особено минало време - не го имат за нищо. На разговорен език - не го бръснат и за слива.

Ето и най-важното: нямали да участват в общото наддаване и надцакване. Понеже предпочитали чист бридж.

Бридж белота и каруцарския белот с цакане и надцакване, били оставили на други(ТЕ). Основно - на ГЕРБ и лично на главния им картоигра(Ч). Който се (ИЗ)явява и като основен (козо)държа(Ч). А и оторизиран цакаЧ().

Автор: Георги Димов