Panasonic разширява своята гама продукти за красота и лична грижа с пет нови епилатора и ново устройство за грижа за крака
Секция: Технологии
15 Февруари 2017 17:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Panasonic разширява своята гама продукти за красота и лична грижа с пет нови епилатора и ново устройство за грижа за крака

/КРОСС/ Продукти, които пренасят практиката на козметичните салони у дома

Днес Panasonic представи шест нови продукта за красота и лична грижа, които пренасят качеството на козметичните салони у дома - три епилатора за мокра/суха епилация от серията ED, два епилатора за суха епилация от серията WS и устройството за грижа за крака ES-WE22.

Въплащаващи десетилетия опит в разработването и производството на продукти за красота и лична грижа, новите модели предлагат широки възможности за прецизно и безболезнено обезкосмяване, гладка кожа и грижа за краката.

Привлекателна мека и гладка кожа навсякъде

Panasonic представя пет нови модела епилатори от сериите ES-ED и ES-WS. Всеки от тях осигурява лесна и гладка епилация, с което създава усещане за спа у дома.

Новите епилатори ES-ED 93 / 53 и 23 са с изцяло обновен дизайн, два LED индикатора за скорост, подвижна глава за мокра и суха епилация, и два диска с  48 пинцети за пълно обезкосмяване с дълготраен ефект. 

Епилаторът за мокра/суха епилация ES-ED23 е окомплектован с две приставки, т.нар. „нежна приставка“ и глава за обезкосмяване на крака и ръце. Заедно с тези, при ES-ED53 са предоставени още две приставки – гребен за бикини-зона и глава за бръснене. Шестте приставки от комплекта на ES-ED93 включват още глава за подмишници/бикини-линия и отделна глава за грижа за краката.

Новата серия ES-WS е идеална за начинаещи и включва моделите за суха епилация ES-WS24 и ES-WS14, които се характеризират с работа на две скорости, възможност за използване на „нежна приставка“ и един диск с 24 пинцети. В комплекта на ES-WS24 са добавени също глава за бръснене и гребен за бикини-зона.

Красива кожа до върха на пръстите на краката

Първото устройство за грижа за крака в продуктовата гама на Panasonic - ES-WE22 се бори с мъртвите клетки на кожата, изсъхналите пети и мазолите, като същевременно остава нежно към краката.

 

Тази система, захранвана с кабел, е оборудвана с миеща се широка пила, която лесно премахва мъртвите клетки на кожата за постигане на впечатляващо меки и гладки стъпала и пети.