Panasonic представя нови музикални Hi-Fi системи с впечатляващо звучене и стилен дизайн
Секция: Технологии
15 Февруари 2017 18:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Panasonic представя нови музикални Hi-Fi системи  с впечатляващо звучене и стилен дизайн

/КРОСС/Днес Panasonic представи две нови попълнения в продуктовата си гама от аудиосистеми. UA3 и UA4 (с DAB+ радиоприемник) са оборудвани с мощен усилвател, възпроизвеждащ завладяващ звук от уникално оформено стилно тяло. И двата модела предлагат изключително звуково преживяване с 300-ватовата си мощност и изтънчен дизайн, допълнен от характерна дръжка, която олицетворява едно от възможните приложения на аудиосистемите - за домашни и градински партита.
Революционният компактен дизайн от типа всичко-в-едно на UA3 и UA4 осигурява динамичен звук и широки мултимедийни възможности с Bluetooth свързаност и USB порт за възпроизвеждане на звук от смартфон, таблет и други устройства. Bluetooth и USB връзките, и разширените функции за управление на UA3/UA4 дават на потребителя пълен контрол върху озвучаването.
Мощен, експанзивен звук, изпълващ цялото помещение
Въпреки компактните си размери, UA3 и UA4 възпроизвеждат мощен и чист звук, и са оборудвани с пълен набор от функции за парти забавления. Аудиосистемите UA3 и UA4 позволяват на потребителя да възпроизвежда музика от различни източници, включително Bluetooth, USB, CD и радио, и да настройва звука чрез вградения еквалайзер. Благодарение на функцията „Jukebox Request", музиката никога няма да спре.

UA3 и UA4 комбинират различни технологии за възпроизвеждане на мощни и динамични баси. Специалната структура тип пчелна пита на задната част увеличава здравината и стабилността, а трапецовидният корпус и оптимизираният аеродинамичен отвор намаляват резонансите. И двата модела могат да възпроизвеждат много силен и същевременно чист звук с мощни баси.
В допълнение към класическата конфигурация от нискочестотни и високочестотни говорители, Panasonic добавя още два високочестотни говорителя в ъглите, за да могат UA3 и UA4 да възпроизвеждат качествен звук в по-обширна област. Високочестотните говорители от лявата и дясната страна на UA3 и UA4 са насочени навън и напред, като ъглите на четирите високочестотни говорителя и аеродинамичните портове (отляво и отдясно) са специално оптимизирани за създаване на по-добро и равномерно звуково налягане.
Изтънчен дизайн за модерната градска среда
Стилният и компактен хоризонтален дизайн на UA3 и UA4 използва матово покритие на страните за елегантен контраст с красиво очертания горен модул. Атрактивните нискочестотни говорители на UA3 и UA4 са с изключителни звукови възможности и ефектно огледално покритие за още по-модерен външен вид.
Централните бутони имат подсветка, а линията, преминаваща през характерната дръжка, също е осветена. Тези сини светлини разделят черните повърхности, като създават чувство за модерен градски дизайн.