Елегантният високоговорител HC1020 на Panasonic внася модерен стил и изключителен звук във вашия дом
Секция: Технологии
15 Февруари 2017 18:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Елегантният високоговорител HC1020 на Panasonic внася модерен стил и изключителен звук във вашия дом

/КРОСС/Днес Panasonic представи нов модел от своята серия свързани аудио продукти ALL: HC1020, отличаващ се с модерен дизайн, висококачествено звучене, изпълващо цялата стая, и възможност за монтиране на стена.

Серията свързани аудио продукти на Panasonic осигуряват наистина неограничени звукови преживявания. Потребителите могат навсякъде в дома си да слушат музика от онлайн музикални услуги, колекции с цифрови музикални записи, CD дискове, радио и много други.

Изключителен дизайн за модерен начин на живот

Минималистичният дизайн на HC1020 хармонизира с всяко жилищно пространство и внася приятно, топло чувство в стаята. Говорителите са украсени с нови текстилни мрежи и огледален лицев панел, вписващ се елегантно в модерния интериор.  Тънките и стилни тела с дебелина само 71 мм. се предлагат в различни цветови варианти.

Новият модел HC1020 на Panasonic осигурява наистина неограничени звукови преживявания с възпроизвеждането на висококачествен звук от онлайн музикални услуги, колекции с цифрови музикални записи, радио и много други.

Изключителен звук без компромис

Насладете се на изненадващо дълбок и мощен бас, възпроизведен без компромиси от стилно и компактно тяло. Слушайте музиката точно такава, каквато трябва да бъде, благодарение на технологията LincsD-Amp от 3-то поколение. Най-новата версия на тази иновативна технология ефективно коригира и потиска шумовете от електрозахранването и характерните смущения от цифровите музикални източници.

Когато високоговорителят е монтиран на стена, по-високата му позиция намалява пречките за реверберация. Така се създава чисто и широко звуково поле, изпълващо цялото помещение. Звученето при стенен монтаж е оптимизирано чрез цифрова обработка на сигналите и подходящи настройки на еквалайзера за минимизиране на преградния ефект на задната стена.

Новият HC1020 има изходна мощност 40W, достатъчна за изпълването на стаята с великолепен звук, без компромис с чистотата и качеството му. Двата говорителя използват технологията Twisted Acoustic Port за акустичен порт с уникална форма, подсилваща резонансния ефект.

Изпълнете дома си с музика чрез безпрецедентна свързаност

Panasonic HC1020 може да се свърже с различни музикални източници, като потребителят може да избере любимата си музика просто с докосване на един от петте предварително програмирани бутона.

Интуитивната работа с приложението Panasonic Music Streaming позволява бърз и лесен контрол на всички свързани аудио устройства в различни стаи чрез съществуващата домашна WiFi мрежа. Нещо повече, това приложение може да управлява поточно предаване на музикални данни чрез Bluetooth® (практически от всяка музикална услуга, като YouTube например), възпроизвеждане от CD, радио и USB, а също така предлага бързи връзки към Spotify, Napster, TuneIn и други AllPlayTM-съвместими приложения. Например, поточното предаване на музикални данни от CD дава възможност на потребителя да слуша музика от този формат навсякъде в дома си.