Звук от Канада за концертите на CECA у нас
Секция: Шоубизнес
16 Февруари 2017 11:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звук от Канада за концертите на CECA у нас

/КРОСС/ Техниката от концертите на Стиви Уондър и Алиша Кийс идва специално за 16 и 17 март в София

Примата на Балканите СЕСА ще зарадва българската публика с още една голяма изненада. Специално за двата концерта на сръбската певица на 16 и 17 март в "Арена Армеец" ще пристигне свръхиновативна звукова система, която няма аналог у нас. Новата марка саунд система Adamson Energia 15 е същата, с която са озвучавани концертите на едни от най-големите световни знаменитости като Стиви Уондър, Алиша Кийс, Енрике Иглесиас, Рики Мартин, Daft Punk, One Direction...

Към момента, това е най-мощната и кристално чиста саунд система на нашата територия и прецедент в историята на озвучаването в България. Произведен в Канада, новият модел е със специални говорители, които имат уникални качества, гарантиращи стегнат, но в същото време много мек звук.

Ексклузивно за премиерата на саунд техниката, която ще бъде именно на концертите на СЕСА, аудио компания Stagemasters, представляваща иновативната марка у нас, са поканили и своите германски колеги и партньори. Така публиката в „Арена Армеец" ще има възможност да чуе хитовете на любимата си певица с гарантирано перфектен звук.

Все още могат да бъдат закупени билети за втората дата за концерта на CECA - на 16 март 2017 г. в зала „Арена Армеец". Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Организатор на събитието е Moko Solution.