Любимецът на Ралф Лорън се присъединява към CHIPPENDALES
Секция: Шоубизнес
16 Февруари 2017 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Любимецът на Ралф Лорън се присъединява към CHIPPENDALES

/КРОСС/ Най-екзотичният модел в света Тайсън Бекфорд се присъединява към горещите танцьори от CHIPPENDALES, които ще възпламенят родните дами след месец - на 18 март в пловдивската Панаирна палата 7 и на 19 март в зала EFE на хотел Маринела в София. Легендарните стрийптизьори подготвят специална нова хореография, а главната роля в шоуто е поверена именно на неустоимия красавец.

Тайсън Бекфорд се появява на страниците на едни от най-известните модни списания, в това число и Vogue, а дизайнерите се надпреварват да го канят да снима за тях. Две години след като става лице на Ралф Лорън, атрактивният модел е обявен за “Мъж на годината” на наградите на VH1. Във вените му тече ямайска, панамска и китайска кръв, и никак не е чудно, че е избран и за един от петдесетте най-красиви хора в света от престижното списание People.

Най-желаният модел има роли в много холивудски кинопродукции, като се появява и в музикалните видеоклипове – “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън, “Toxic” на Бритни Спиърс и др. Редица популярни дами попадат в плен на чара му, като се носят слухове, че сред тях е и сексапилната Никол Шерцингер. С незабравимо сценично поведение и секси поглед, Тайсън Бекфорд е перфектно попълнение за боговете на дансинга CHIPPENDALES.

Шоуто им “Best Night Ever” е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч. Билети и за двете дати на вълнуващото представление могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите за Пловдив от 50 лв. до 70 лв. и от 60 лв. до 80 лв. за София. Актуална информация: https://www.facebook.com/events/1975755812651816/

https://www.facebook.com/events/368215543554648/