Адел печели над 500 000 паунда на вечер
Секция: Шоубизнес
17 Февруари 2017 11:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Адел печели над 500 000 паунда на вечер

/КРОСС/Британската музикална сензация Адел е изкарвала по половин милион паунда за всеки от концертите си през първите няколко месеца от турнето си. Това я прави най-високоплатената изпълнителка на живо за всичко времена.

По данни на финансовата компания на певицата за периода октомври 2015 г. - април 2016 г. тя е спечелила 11,5 млн. паунда само от концертите си. Освен това Адел прибавя ежемесечно доста големи суми в банковата си сметка от продажби на албуми и сингли. Близки на звездата издават пред световните медии, че грандиозните печалби се базират само на първите няколко месеца от първото й световно турне, което е изключително впечатляващо. И до този момент музикалната сензация не спира да разпродава всички билети за останалите дати от турнето и да пълни арените по целия свят, което ще увеличи приходите й допълнително до края на годината. През 2017 г. певицата ще изнесе още 15 концерта: в Австралия, Нова Зеландия и Великобритания.

Дори когато тя не прави концерти или не издава нова музика, пак успява да печели доста сериозни суми. През 2014 г., когато Адел не работеше и се грижеше за децата си, тя е увеличила банковата си сметка със 17 млн. паунда.

По непотвърдени данни в момента богатството на Адел се изчислява на 85 млн. паунда.

Освен с големите си финансови придобивки британската изпълнителка може да се похвали и с над 15 награди „Грами". Преди няколко дни по време на 59-ата церемония по връчването на статуетките Адел за втори път стана победителка в трите най-важни категории: „Албум на годината", „Песен на годината" и „Запис на годината" за „25" и Hello.