LUMIX GH5 с гаранция от 5 години и V-Log
Секция: Технологии
17 Февруари 2017 12:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LUMIX GH5 с гаранция от 5 години и V-Log

/КРОСС/От днес до 20 март 2017 г. може да се направи предварителна поръчка на най-новия фотоапарат на Panasonic - Lumix GH5. Предварителната поръчка, освен гаранция на заявилите, че ще бъдат сред първите собственици на този първокласен нов модел, осигурява и допълнителни бонуси.
За целта, след получаване на известие за потвърждение на поръчката, е необходимо да се направи регистрация на www.lumix-gh5.eu и попълване на регистрационна форма. След това, представител на компанията ще се свърже с регистрираните потребители и ще предостави повече информация.
След проверка на всички детайли, всеки, направил предварителна поръчка получава сертификат за 5 години гаранция и уникален код за активиране на функцията V Log.
Магазините, в които може да се направи предварителна поръчка са:

• Фотосинтезис - www.photosynthesis.bg
• Фотопавилион - www.photopavilion.bg
• Фото свят 2000 - www.fotosviat.bg
• Динафос - www.dynaphos.bg
• Технополис - www.technopolis.bg

Поръчайте вашия Lumix GH5, преди пускането му на пазара и го регистрирайте днес!
Ключът за актуализация на софтуера DMW-SFU1 дава възможност на GH5 да поддържа V-LogL видео запис. Ключът също така активира LUT (Look Up Table) във фотоапарата, така че потребителите да могат да възпроизвеждат V-LogL видеозаписи с фотоапарата.
LUMIX GH5 - следващото ниво във фотографията и видеозаснемането
Противно на всички общи представи за ограничените възможности на безогледалните фотоапарати, серията LUMIX GH се гордее с редица забележителни постижения от своето представяне досега. Оборудван с множество нововъведения по отношение на качеството на образа, бързодействието и характеристиките, поместени в невъобразимо малко тяло, новият LUMIX GH5 отваря вратите към ново, различно ниво на фотографска и кинематографска култура.
Предложението е валидно до 20 март 2017 г.