Вижте какво ще се случи днес - 20 февруари
Секция: Предстоящи събития
20 Февруари 2017 07:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вижте какво ще се случи днес - 20 февруари

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Георги Х., Иван И., Александър К. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в централата на КНСБ ръководството на КНСБ, начело с президента Пламен Димитров, ще се срещне с представители на ПП ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Николай Н. за укриване и неплащане на данъчни задължения.

***
София.
От 09.30 часа в СГС, 19 състав ще гледа делото срещу Веселин Пенгезов и др. (чл. 243-250 чл.).

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Инициатива „Граждани за устойчиво развитие" ще дадат пресконференция във връзка с ревизията, извършена от служебното правителство.

***
София.
От 12.00 часа в Специализирания наказателен съд ще е гледа делото срещу Пазир Л. и Донка Д. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа в зала „Триадица" в „Гранд Хотел София" ще се състои кръгла маса на тема „Бъдещето на българския въгледобив".

***
София.
От 13.30 часа в СГС, 22 състав ще гледа делото срещу Петко Митевски, бивш касиер на „Алфа банк" (чл. 203, чл. 206 ал. 4 от НК ).

***
София.
От 13.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Гьорче В., Борис Б. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в МРРБ ръководството на Министерството ще представи информация за състоянието на основните програми и приоритети в ресора си.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Мусала" на хотел „Хилтън", Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" организира кръгла маса на тема „Качествено образование за икономически растеж и за по-високи доходи". Кръглата маса ще бъде официално открита от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, от председателя на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България", зам.-председател на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова и Богдан Мирчев от фондация „Ханс Зайдел".

***
София.
От 14.00 часа в конферентна зала VENUS (бул. „Княз Александър Дондуков" №9), Институт по социални дейности и практики ще даде пресконференция на тема: „Най-добрите практики за защита на децата-жертви на престъпления".

***
София.
От 18.00 часа в големия салон на БАН ще се състои представяне на книгата „Васил Левски и възкресението на България".

***
София.
От 18.30 часа в SBar ще се състои публична дискусия на тема „Безопасен интернет: спри, помисли и се свържи!".

***
София.
От 18.30 часа във филмотечно кино „Одеон" ще се състои прожекция на документалния филм „Приказки от Балканите".

***
Асеновград.
От 10.30 часа в зала 2 на Районен съд - Асеновград ще се гледа делото с подсъдими Весела С. и Христо К. Срещу Весела С. са повдигнати четири обвинения за противозаконно лишаване от свобода. Подсъдимият Христо К е обвинен за това, че за времето от 02:00 ч. на 03.06.2011 г. до 08:00 ч. на 06.06.2011 г. в гр. Асеновград, като извършител в съучастие с Весела С. като подбудител, противозаконно е лишил от свобода непълнолетно лице, като лишаването от свобода е продължило повече от две денонощия, а именно три денонощия.
***
Варна.
В 12.00 часа в сградата на Областна администрация ще бъде подписан меморандум за сътрудничество между кметовете на общини Варна, Аксаково, Белослав и Девня.

***
Видин.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция във връзка с предстоящите парламентарни избори ще дадат представителите на гражданско обединение „Единни за промяна".

***
Горна Оряховица.
От 16.00 часа в Младежки дом ще се състои „Работилница за умения и добродетели" - изложба на мартеници, изработени от деца и ученици от детските и учебни заведения в общината.

***
Добрич
От 16.00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" " ще бъде открита фотоизложба на Татяна Мирчева, разказваща за карнавала в Рио де Жанейро. От 15.00 часа в библиотеката е предвидена пресконференция.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на областна администрация ще се проведе среща между областиня управител на Кюстендил Йордан Татарски и представители на местните медии.

***
Пазарджик.
В 11.30 часа водачът на листата на коалиция „БСП за България" о.з. полк. Славчо Велков и председателят на Областния съвет на БСП в Пазарджик Йордан Младенов, който е на второ място в листата, ще внесат документите за регистрация в Районната избирателна комисия.


***
Плевен.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА, областното ръководство на ГЕРБ-Плевен ще даде пресконференция, на която ще бъде представена листата на партията за народни представители от 15-ти Плевенски многомандатен избирателен район.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 9 на Пловдивския районен съд ще се гледа делото срещу Соня М.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 1 на Пловдивския апелативен съд ще се гледа делото, образувано по жалба на защитника на Юлиян Ангелов против присъда на Старозагорския окръжен съд. Подсъдимият Юлиян Ангелов е осъден на осем години лишаване от свобода, при първоначален строг режим в затворническо заведение от закрит тип. Юлиян Ангелов е признат за виновен в това, че на 22.11.2015 г. в гр. Мъглиж, обл. Стара Загора, е направил опит умишлено да умъртви Р.Г., като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини.

***
Пловдив.
В 12.00 часа в РИК 17 ще бъдат внесени документите за регистрация на листата на БСП за България за Пловдив област. В 13.00 часа в 16 РИК ще бъде направена и регистрацията на листата на левицата за град Пловдив.

***
Русе.
От 11.00 часа в Пантеона на Възрожденците ще започне церемония по повод 139 години от освобождението на Русе по време на Руско-турската война 1877-78 г.

***
Стара Загора.
От 12.00 часа в залата на СУ „Васил Левски", ученици от 4 клас ще представят постановка „С Левски в сърцето".

***
Стара Загора.
В 18.30 часа в хотел „Мериан Палас", ПП „Да, България" ще проведе среща с гражданите на Стара Загора.


***
Шумен.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде лидерът на ДСБ Радан Кънев.