НДК става Копакабана
Секция: Шоубизнес
20 Февруари 2017 10:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
НДК става Копакабана

/КРОСС/ Концертът на Ive Mendes в Зала 1 на НДК - късче от плажа на Копакабана

На 30 март 2017 г. ни очаква незабравима вечер с очарователната Ive Mendes и автентичното бразилско звучене от Копакабана. Нейният глас се плъзга като кадифе нежно и без усилия на фона на опияняващите бразилски ритми. Магнетичната Ive Mendes пристига в София на 30 март със своя неповторим стил с привкус на свежа кайпириня, за да изнесе зашеметяващ концерт в Зала 1 на НДК и да ни пренесе с гласа и музиката си на бленуваната Копакабана. Екзотичната съблазнителка от плажовете на Бразилия е истински рай за сетивата с изпълненията си на живо.

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само през ФЕВРУАРИ са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Ive Mendes е родена в семейство с испанско, френско, португалско и бразилско наследство и носи космополитен тембър, който безпогрешно измерва бразилските влияния.

Още с издаването на първия си албум британското списание OK Magazine публикува: "Тази величествена бразилска дива вече е огромна новина в повечето части на света. Дебютният ѝ албум, продуциран от Robin Millar – човекът зад Sade, е нейният опит да превземе Великобритания и със сигурност ще успее. Албумът на Ive Mendes e летен, страстен и толкова чувствен. Дори перфектен, смеем да кажем“.

Азиатското издание MMTA определя Ive Mendes като „Чувствена поп джаз дива”, а музикалното списание Top Musica Magazine в Испания пише: „Ive Mendes, придружена от нежни бразилски ритми, е една възхитителна певица, която можем да поставим между изпълнители като Sade, Norah Jones и Bebel Gilberto. Тя интерпретира свои композиции, които формират порой от усещания, стоящи сякаш на пътя между бразилските ритми и най-добрите адаптации на новата соул музика“.

Aко харесвате красива музика, ако искате да бъдете очаровани и съблазнени от романтично звучене, Ive Mendes и нейният бенд гарантирано ще осигурят всичко това, за да се докоснете до магията на въздействащото шоу на живо на „Бразилската Sade“ и Копакабана.

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само през ФЕВРУАРИ са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на http://bit.ly/IveMendes

Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.