Още 9 дни до края на конкурса за Спортни таланти на „Еврофутбол“ за 2017 г.
Секция: СПОРТ
20 Февруари 2017 11:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Още 9 дни до края на конкурса за Спортни таланти на „Еврофутбол“ за 2017 г.

/КРОСС/ Още девет дни остават до края на общонационалния конкурс за Спортни таланти на „Еврофутбол“ за 2017 г. – датата 28 февруари е последният шанс на българските спортни надежди да станат част от едноименната програма на букмейкърската къща за настоящата година. 

Условията са ясни – атлетите трябва да са на възраст до 25 години, да се сътезават в инивидуални спортове и да са достатъчно мотивирани, за да извървят пътя на своя успех. „Еврофутбол“ отпуска до 5 000 лева на всички, чиито проекти ще бъдат одобрени, като има един важен фактор при оформянето на бюджета на всеки кандидат – 20% самоучастие. Традиционно и както го прави през изминалите пет издания на програма „Спортни таланти“, компанията отпуска поне една специална квота за параолимпийци, както и за спортисти с увредено зрение и/или слух.

Букмейкърската къща и нейният партньор в каузата – Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ), очакват кандидатурите на електронен адрес konkurs@wcif-bg.org, а за улеснение на атлетите бе създаден и нов сайт talanti.eurofootball.bg, където в раздел КАНДИДАТСТВАНЕ е налична цялата информация за конкурса. Документите могат да се намерят и на уеб страницата на ФРГИ тук.

Дотук постъпилите проекти са за различни спортове, като най-много са кандидатите от лека атлетика и плуване, а най-младият кандидат е на възраст 15 години.

„Еврофутбол“ и ФРГИ очакват проектите на новите Спортни таланти до 28.02.2017 г. до 24.00 часа на електронната поща konkurs@wcif-bg.org. Желаем успех на всички спортисти!