Рок величията DEEP PURPLE обявиха кой ще ги подгрява в София
Секция: Шоубизнес
24 Февруари 2017 10:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рок величията DEEP PURPLE обявиха кой ще ги подгрява в София

/КРОСС/ Рок легендите Deep Purple обявиха официално кои ще бъдат специалните гости по време на прощалното им турне, част от което е и България с концерт в Арена Армеец на 14 май. Пионерите на хард рока са се спрели на една от най-актуалните рок групи Monster Truck, която ще ги подгрява на европейската част от тура "The Long Goodbye".

С отличителното си звучене и мощен заряд, кандаската банда Monster Truck категорично завладява феновете на твърдия саунд по целия свят. С два суперуспешни албума зад гърба си, бандата печели редица престижни отличия. Сингълът им "Seven Seas Blues" се класира на първо място в чартовете в Канада и ги нарежда сред най-добрите рок групи.

Monster Truck са свирили на една сцена с Alice in Chains и Vista Chino, а след два месеца предстои да взривят публиката като подгряваща група в прощалното турне на великите музиканти от Deep Purple.

По време на паметното шоу публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите хитове „Smoke on the Water", „Hush", „Perfect Stranger", "Lazy". За първи път ще прозвучат и парчетата на Deep Purple от новия им студиен албум "inFinite".

Концертът на Deep Purple е на 14 май от 20:00 часа в Арена Армеец София. Ограничено количество билети за събитието на цена от 60 лв. все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за шоуто: https://www.facebook.com/events/252551245159084/