Емблемата на българския рок FSB се събира за най-големия си концерт
Секция: Шоубизнес
06 Март 2017 11:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Емблемата на българския рок FSB се събира за най-големия си концерт

/КРОСС/ Легендарната българска рок група FSB ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната Арена Армеец. На 7 октомври (събота) публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите и любими на поколения българи класики - "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така", "Обичам те до тук" и много други незабравими композиции. Билетите за разтърсващото шоу са на цени от 30 до 70 лв. и вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Впечатляващото юбилейно събитие няма да мине без изненади. На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия за концерта Александър Бахаров. Емблематичните музиканти, превърнали се в символ на българския рок, ще зарадват публиката в Арена Армеец, както никога досега, доказвайки за пореден път, че групата е истинска институция.

FSB е единствената родна рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения - Grammy. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano
"Cielito Lindo". Безкомпромисният звук, перфектната селекция на инструментите и високият професионализъм поставят групата не само на българската, но и на световната музикална карта.

В композициите на FSB е постигнат съвършен синхрон между традиция и новаторство. Препълнените концертни зали и стадиони, милионите почитатели и огромните тиражи на техните албуми са равносметката за 40 години на върха.

Юбилейният концерт на FSB е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор - Moko Solution. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event.

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.