Airbus представя: iflyA380.com
Секция: Технологии
08 Март 2017 07:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Airbus представя: iflyA380.com

/КРОСС/Единствена по рода си платформа за резервации за най-емблематичния самолет в света: Airbus създаде асистента за онлайн резервации iflyA380.com, с цел да отведе планирането на пътувания една крачка напред. iflyA380.com е първата и единствена система за търсене на полети, която сортира резултатите по тип на самолета, като по този начин въвежда нова тенденция за диференциация на полетите с двуетажен А380. За първи път пътниците ще имат право да изберат А380 полет по тяхно желание. Те ще имат и  възможността да определят сами своето преживяване на борда - опция за по-широки седалки, ВИП обслужване, повече опции за забавление и като цяло по- комфортен полет.

iflyA380.com е полезен инструмент за всички туристически агенти, които искат да предложат на своите клиенти незабравимо пътуване: включването на А380 полети ще увеличи разнообразието на техните оферти за пътуване и ще създаде осезаемо предимство.

Относно iflyA380.com

Функция: На интернет страницата пътниците ще могат да търсят полети с A380, ще се информират относно всички възможни дестинации и отличителните услуги на борда, които се предлагат от авиокомпаниите в различните класи.

Лесна употреба: Потребителите избират начална точка, дестинация и дати на пътуване. Търсенето показва всички резултати с А380 самолети, като включва информация за компанията, цена и маршрут. След като изберат предпочитания от тях полет, потребителите биват пренасочени директно към страницата на конкретния превозвач, за да финализират своята резервацията. 

Относно А380

Любимецът на пътниците: Най-просторният самолет в света има доказана репутация сред пътниците. Според независимо проучване, 98% от всички, летели с А380, биха го препоръчали на техните семейства и приятели, а 60% са готови да направят допълнително усилие, за да летят с точно този тип самолет.*

До днес над 170 милиона пътници са летели с А380. С над 110 маршрута и 55 дестинации, А380 е награждаван в две поредни години от списание Global Traveller за най-добър тип въздухоплавателно средство.

Комфорт: A380 предлага повече лично пространство и най-широките седалки във всички класи, включително и в икономическата. Най-гладкият и тих полет предлага достъпен лукс и несравним комфорт във всяка една класа.

Незабравим самолет: Модерен подвиг на инженерството и дизайна - А380 е всеобщо признат еталон. Той осигурява на авиокомпаниите възможността да създадат забележителни бизнес и първа класа с удобства като душове, легла, барове и салони за отдих.

Факти

Полети с 13 водещи авиокомпании: Air France, Asiana Airlines, British Airways, China Southern Airlines, Emirates, Etihad Airways, Korean Air, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines, Thai Airways International

Обслужва 55 дестинации в 32 страни, включително най-посещаваните градове в света като Лондон, Париж, Дубай, Ню Йорк, Банкок, Сингапур, Куала Лумпур, Сидни и Шанхай. Пълен списък може да намерите на https://www.iflya380.com/a380-destinations.html

2000 полета на седмица, над 110 различни маршрута

По цял свят, на всеки 3 минути излита или каца самолет А380