Новият Rexton идва в края на месеца. SsangYong с ръст от 2.3% през февруари
Секция: Автомобили
14 Март 2017 12:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новият Rexton идва в края на месеца. SsangYong с ръст от 2.3% през февруари

/КРОСС/ Автомобилният производител SsangYong, който е част от гиганта Mahindra Group, разпространи първите две скици на серийната версия на изцяло новия си флагмански SUV модел, обозначен като #Y400. Световната премиера на новата кола, която по всяка вероятност ще бъде лансирана като наследник на успешния за марката Rexton, ще се състои по време на международното изложение в Сеул на 30 март, съобщава Автопрес.

Успоредно с това, от SsangYong обяви, че продажбите на марката през изминалия месец са се подобрили с 2.3%, достигайки ниво от 10 816 автомобила, като 8106 (+16.1%) от тях са били реализирани на родния за компанията пазара. От фирмата споделят също така, че резултатът от изминалия месец е най-доброто февруарско постижение за последните 13 години, когато през 2004-та са били закупени 8660 единици.

Като един от основните "виновници" за пазарния си успех през втория месец на годината, от SsangYong посочват семейството Tivoli, при което се регистрира повишен с 42.3% потребителски интерес.