Huawei пуска P10 в предварителна продажба с подарък луксозен комплект аксесоари
Секция: Технологии
14 Март 2017 14:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei пуска P10 в предварителна продажба с подарък луксозен комплект аксесоари

/КРОСС/ Всеки потребител, закупил своя нов модел в периода 15-27 март, получава подарък външна батерия, usb кабел с адаптер Type-C, зарядно за кола и селфи стик с трипод

Huawei съобщи, че започва предварителна продажба в България на новия флагшип модел P10, с подарък луксозна кутия с аксесоари. Предварителните поръчки започват от утре, 15 март, и ще продължат до 27 март в мрежата на трите големи мобилни оператора и верига магазини Технополис. Така най-запалените потребители ще се сдобият първи с вълнуващия нов модел, още преди официалния му търговски дебют на 1 април. Освен тази възможност, клиентите ще бъдат изненадани и с подарък стилен комплект с ценни аксесоари като външна батерия, usb кабел с адаптер Type-C, зарядно за кола и селфи стик с трипод.

Huawei P10 пристига в България с изключителни технически и артистични фотографски характеристики - нова двойна основна камера от Leica (20-мегапикселов монохромен сензор и 12-мегапикселов RGB сензор), както и предна 8-мегапикселова Leica камера за изключителни селфи снимки, прецизна 3D технология за разпознаване на лица, 5,1-инчов стъклен дисплей Corning Gorilla 5, сензор за пръстови отпечатъци вече в предната част на телефона, най-мощния процесор Kirin 960 с най-новата версия на интерфейса EMUI 5.1., голяма 3,200 mAh батерия, поддържаща SuperCharge технологията за супер бързо зареждане. Моделът ще се предлага в цветовете Mystic Silver (мистично сребрист), Graphite Black (черен графит), Prestige Gold (престижно златист) и Dazzling Blue (Заслепяващо син).

Механиката за закупуване на новия модел, начина на получаване, както и на подаръка, ще бъдат налични в сайтовете на партньорите от утре, както и на официалния сайт на Huawei http://consumer.huawei.com/bg

Допълнителната външна батерия AP08Q, част от подаръчните аксесоари, въпреки малкото си тегло, предоставя до 10 000 mAh голям заряд, позволявайки три зареждания на P10, а благодарение на портовете USB C и микро USB, тя може да бъде заредена с практически всяко зарядно устройство на пазара. Най-важната характеристика е, че батерията е съвместима с технологията за супер бързо зареждане, която позволява почти два пъти по-бърз заряд на телефони като Huawei P10 или Huawei Mate 9, спрямо други стандартни източници на ток. Необходими са по-малко от 30 минути за зареждане на батерията на смартфона на половина.

Зарядното за кола AP38 е снабдено също със Super Charge технологията. Така ако сте забравили да заредите телефона предварително, само половин час на път за работа е достатъчен, за да не се притеснявате за батерията си.

Другата част от комплекта е AF14 селфи стикът. Удобният захват на телефона е оформен по такъв начин, че при сгъване придържа основата на селфи стика, правейки го много по-удобен за пренасяне. Поставянето на подходящия AF14 изход в жака за слушалки дава възможност да се контролира затвора на камерата и записа на видео с бутон върху дръжката. Когато имаме нужда от трипод, за да заснемем снимка с таймер или стабилно видео, дръжката на стика може да се разгъне в удобни крачета, на които да е поставена стойката. Аксесоарът не е просто с висока функционалност, но и е изключително лек.