Близо 200 мотоциклета и над 40 премиери очакват посетителите на Moto expo 2017
Секция: Автомобили
16 Март 2017 14:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Близо 200 мотоциклета и над 40 премиери очакват посетителите на Moto expo 2017

/КРОСС/• Изложението е с вход свободен и ще продължи от 24 март до 2 април в Sofia Ring Mall
• То ще премине под мотото „Сподели пътя" - кампания за толерантност между всички участници в движението с подкрепата на МВР, БЧК и ААП

Очакваното с огромно нетърпение от мото маниаците MOTO EXPO 2017 стартира на 24 март в Sofia Ring Mall и ще продължи до 2 април. Близо 200 двуколесни звяра, сред които и над 40 премиерни модели ще бъдат показани на мото събитието на годината, провеждащо се под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

MOTO EXPO в Sofia Ring Mall доказва високата си класа и през 2017 - най-нови и най-хитови модели ще покажат почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO /швейцарска марка, която ще бъде представена за първи път официално в България, със световен патент за единствената по рода си революционна хидро-пневматична система на окачване/. За да е още по-интересно и полезно за посетителите, на изложението ще има и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.
Станалото вече традиционно за Sofia Ring Mall MOTO EXPO е с вход свободен. Миналата година то беше посетено от близо 200 000 души. Тази се очаква още по-голям интерес. Вторият уикенд от мото изложението съвпада със старта на пролетния мото сезон на 1 април, който ще започне именно от мола на Околовръстното шосе.
MOTO EXPO 2017 ще премине под мотото „Сподели пътя" - кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя" са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.
MOTO EXPO 2017 в Sofia Ring Mall затвърждава мисията на търговския център да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.