За шеста поредна година ЕЙ И ЕС България е носител на Международна награда за особени заслуги на British Safety Awards
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Март 2017 20:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
За шеста поредна година ЕЙ И ЕС България е носител на Международна награда за особени заслуги на British Safety Awards

/КРОСС/За шеста поредна година ЕЙ И ЕС България е носител на Международна награда за особени заслуги на Британския съвет за безопасност British Safety Awards. Отличието се присъжда на компании със значим ангажимент към здравето и управлението на безопасността на работното място от 1957 г. насам. Сред критериите за оценка на компаниите са възприетият подход за идентифициране на най-значимите опасности за здравето и безопасността на предприятието, ефективното участие на работниците и служителите в прилагането на стандартите и спазването на инструкциите за здраве и безопасност от подизпълнителите и посетителите на предприятието.
„Нашата основна цел е да превърнем безопасността в начин на живот. Това е първи приоритет за всички наши служители, подизпълнители и общности, както и най-важна ценност в корпоративната ни култура, в нашите ежедневни дейности и операции," сподели по повод наградата Тодор Бележков, Изпълнителен директор „Експлоатация" за ЕЙ И ЕС България.
ЕЙ И ЕС България има разработена и прилага ежедневно при експлоатацията и поддръжката на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово", Съоръжението за депониране на отпадъци и ветроенергийния парк „Свети Никола" Система за управление на безопасността при работа, професионалното здраве и околната среда. Системата е в съответствие със системите за управление на околната среда ISO 14001: 2004, за професионално здраве и безопасност OHSAS 18001:2007 и стандарта за управление на активи ISO 55001.