Тийн парти с “Подгряващи звездички” от Теди Александрова в Biad premium club
Секция: Шоубизнес
17 Март 2017 09:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тийн парти с “Подгряващи звездички” от Теди Александрова в Biad premium club

/КРОСС/Теди Александрова официално ще обяви предстоящата премиера на най-новия си видеоклип на тийн партито на 25 март събота в Biad premium club и за да погъделичка интереса на своите почитатели тя публикува и кадър от лентата в официалната си страница във Facebook. В него тя разкрива само една от визиите, в които ще се превъплъти, но пред телевизия "Планета" певицата сподели, че ще я видим като истински хамелеон. Пред камерата на режисьора и оператор, Николай Скерлев, Теди е и лошо момиче, и опасна дама, и най-накрая, но не на последно място, секси мацка, тип барби. Има и изненада и тя е, че и във видеото, и в песента се включват двама нейни колеги, които допринасят за колорита на този проект. Кои са те обаче, засега остава тайна.
Теди Александрова издаде в аванс, че парчето се казва "Подгряващи звездички"и за първи път ще го изпълни пред нак-верните си почитатели на 25 март събота от 17.00 часа в Biad premium club.
И тук си личи оригиналния почерк на певицата, която е автор на музиката и текста на песента. За аранжимента пък, тя се е доверила на своя талантлив колега и добър приятел, Боби Павлов.