EVN Топлофикация награди 340 домакинства в Пловдив, които са увеличили ползването на услугите на компанията
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Март 2017 12:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
EVN Топлофикация награди 340 домакинства в Пловдив, които са увеличили ползването на услугите на компанията

/КРОСС/Като част от своята активна клиентска политика, през март 2017 г. EVN Топлофикация награди 340 домакинства от 18 топлофицирани сгради в Пловдив, в които клиентите са увеличили ползването на топлинна енергия за отопление и гореща вода. Тези домакинства ще получат награда по 15 лв. като сумата ще бъде приспадната от фактурите за топлинна енергия за месец февруари 2017 г. 

Всяко домакинство, което ползва отопление и гореща вода от EVN Топлофикация, може да спечели и от други редовни кампании на дружеството:

  •  от май 2016 г. има отстъпка от цената на топлата вода, като цената е максимум до 10 лв. на кубик. Кампанията продължава до 30 септември 2017 г. За повече информация: https://www.evn.bg/Chastni_klienti/Toplinna_energija/Kampania_TP/Kampania_goreshta_voda.aspx
  • Всички домакинства, които заплащат редовно и в срок своите сметки за топлинна енергия, участват автоматично в ежегодната кампания за лоялни клиенти и могат да спечелят индивидуални награда, както и колективна награда за своята жилищна сграда. За повече информация: https://www.evn.bg/Chastni_klienti/Toplinna_energija/Kampania_TP/EVN-TP-Tombola.aspx

EVN Топлофикация напомня, че централното топлоснабдяване е сред най-екологичните, комфортни и безопасни начини за отопление.