Предстоящо в страната
Секция: Предстоящи събития
18 Март 2017 07:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящо в страната

/КРОСС/ ***
Бургас/Малко Търново.
От 13.00 часа пред сградата на Гранично полицейско управление-Малко Търново вицепремиерът и министър на отбраната Стефан Янев и министърът на вътрешните работи Пламен Узунов ще дадат изявление за медиите след посещение на граничните пунктове в района на Свиленград и Малко Търново.

***
София.
От 10.00 часа в БТА ръководството на Българския зъболекарски съюз (БЗС) ще проведе пресконференция за отбелязване на Световния ден на оралното здраве - 20-ти март.

***
София.
От 10.30 часа в тренировъчната зала на „Арена Армеец" ще се проведе масов спортен празник под надслов „Спортна пролет" с участието на повече от 1000 ученици от столичните училища.

***
София.
От 12.30 часа в клуб „Перото" ще се проведе маратон по четене на книга - „Тялото на майка ми" на Фавзия Зуари.

***
София.
От 16.00 часа в литературен клуб „Перото" Национален център за книгата ще проведе третата си отворена дискусия, посветена на Годината на детската книга.

***
София.
От 16.00 часа в Гранд хотел София ще се състои пресконференция с участието на британския актьор Рупърт Еверет, част от събитията на 21-вия София Филм Фест.

***
София.
От 19.00 часа в НДК ще бъде представен Франкофонският брой на „Литературен вестник" като част от програмата за деня на франкофонията.

***
София.
От 19.00 часа в Carrusel Club Клубът по мода и обществени връзки ("The World of Fashion and PR") към Американския Колеж в София организира благотворителен ревю-спектакъл „Изкуството да даряваш" ("The Art of Giving"), който се провежда за трета година.

***
Банско.
От 17.30 часа в НЧ „Никола Вапцаров" в град Банско ще се проведе финалното шоу от програмата на „Little Miss & Mister Galaxy".

***
Бургас.
От 09.00 до 14.00 часа в Младежки културен център ще се проведе кандидатстудентска борса.

***
Варна/ Камчия.
От 18.00 часа в Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия" ще се проведе 49-та Национална олимпиада по химия и опазване на околната среда.

***
Видин.
От 13.30 часа пред паметника „Скърбящия воин" сдружение „Героите на Видин", Фондация „Достойни българи" и президента на Агенция и Радио Фокус Красимир Узенов организират възпоменателна литургия по случай 100 години от създаването на химна „Бдинци".

***
Враца.
От 10.30 часа в куклена зала на ДКТ ще се проведе спектакълът „Баба Марта внучка жени".

***
Враца.
От 15.45 часа Врачанска митрополия съвместно с Община Враца организират тържествено посрещане на Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий. В 15.45 часа, в Митрополитски храм „Св. Николай" ще се отслужи кратка заупокойна молитва за предшествениците Врачански митрополити. В 16.40 часа от площад „Христо Ботев" ще тръгне литийно шествие до катедралния храм „Св. 12 Апостоли". В 18.30 часа във Врачанска митрополия ще се предаде символично ключа на митрополията на Врачанския Митрополит.

***
Кюстендил.
От 18.30 часа на пл."Велбъжд" ще се проведе 51-ият конкурс на „Девойка Кюстендилска пролет 2017".

***
Монтана.
От 11.30 часа в зала „Младост" ще се проведе ХІІ турнир по спортни танци - Монтана Open 2017.

***
Русе.
В Зала "Дунав" в Русе ще се проведе Шестият национален фестивал за школи и клубове за любители, изучаващи български народни танци.

***
Сливен.
От 10.00 часа в парк "Юнак" в Сливен ще бъде открита изложба на чистокръвни немски овчарки.

***
Сливен.
От 10.30 часа в Градската градина в Сливен започва спортна проява „Федербал в парка - да поиграем заедно".

***
Силистра/с.Калипетрово.
От 9.30 часа на централния площад в село Калипетрово ще се проведе 13-ти Национален фестивал на кукерите.

***
Хасково.
От 17.30 часа в зала "Дружба" ще бъде открито Национално състезание по английски език на училищата " Кембридж".

***
Хасково.
От 9.00 часа от площад „Свобода" до зала „Дружба" ще се проведе ІV-ти фестивал за български хора и танци „Хайдушка софра".

***
Шумен.
От 10.00 часа в концертна зала на Обединен Младежки дом ще бъде открит двудневният фестивал „Магията на танца- Шумен 2017".

***
Ямбол.
От 10.00 часа в голямата зала на община Ямбол ще се състои обучението на членовете на секционните избирателни комисии на територията на област Ямбол.

***
Ямбол.
От 12.00 часа в спортна зала „Диана" ще бъде открито XXI Държавно първенство по канадска борба.

 

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

***
София.
От 10.00 часа от бар „Шишарката" до местността „Бялата вода" кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 23 МИР Александър Ненков, Лилия Борисова и Александър Иванов организират поход до Витоша.

***
София/с. Волуяк.
От 10.00 часа в читалището на с. Волуяк кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София
От 11.00 часа в парк "Света Троица" кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София.
От 11.00 часа в БТА ще се състои пресконференция на председателя на ДОСТ Лютви Местан на тема: „Българските граждани трябва да узнаят истината за Доган и неговия "патриотизъм".

***
София.
От 11.00 часа в градинката при КАТ водачът на листата на „БСП за България" в София Жельо Бойчев, председателят на БСП-София Калоян Паргов и кандидати за народни представители от левицата ще участват в тържество по случай 30 г. от създаването на р-н Изгрев.

***
София.
От 11.30 часа в парк „Възраждане" в кв. Зона Б-5 кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ за 24 МИР Петър Манолов, Албена Събева и Мартин Атанасов ще присъстват на пролетен празник.

***
София.
От 12.00 часа кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ Джема Грозданова ще разговаря с граждани в Борисовата градина (до Слончето).

***
София.
От 12.00 часа пред Парк Център София, бул. „Арсеналски" 2, кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ Данаил Кирилов и Емануела Спасова ще проведат среща с граждани на откритата приемна

***
София.
От 12.00 часа в парк Борисова градина, кандидатите за депутати от листата на „БСП за България" от 24 МИР ще участва в хепънинг „Честита пролет".

***
София/ Банкя
От 13.00 часа парк „ Ротонда" кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София/ Банкя
От 15.00 часа на площада в кв. „Илиянци" кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София.
От 15.00 часа на улица "Витоша" Светльо Витков, водач на листата на коалицията "РБ-Глас народен" в 25 МИР - София, и кандидати от листата ще направят флашмоб.

***
София.
От 16.30 часа в Южния парк, до т.нар. Сцена (към бул. "Гоце Делчев"), лидерът на СДС и водач на листата на 23 МИР София на КП "Реформаторски блок - Глас Народен" Божидар Лукарски ще се срещне със симпатизанти и приятели на Коалицията.

***
Варна.
От 10.30 часа на пет възлови точки в гр. Варна ще има открити приемни за въпроси и предложения към водача на листата на „БСП за България" за Варна проф. Стефан Данаилов. От 16:00 ч. на входа на Морската градина в града ще се състои младежка инициатива „Цели десетката".

***
Варна.
От 12.00 часа в Концертната зала на Радио "Варна" ще се проведе Регионална кръгла маса на тема „Икономика, енергетика и еврофондове", организирана от ГЕРБ.

***
Варна/Бяла.
От 16.00 часа в град Бяла председателят на АБВ Константин Проданов ще проведе предизобрна среща.

***
Велико Търново.
От 14.30 часа в парка "Дружба" ще се проведе градско събитие и среща с гражданите от водача на листата на коалицията "РБ-Глас народен" Станислав Благов.

***
Ловеч.
От 11.00 часа представители на коалицията "РБ-Глас народен" ще почетат паметта на загиналите от комунистическите репресии в лагера "Слънчев бряг" до Ловеч.

***
Казанлък.
От 10.00 часа в комплекс „Шампион", водачът на листата на „БСП за България" в Стара Загора Драгомир Стойнев и кандидати за народни представители от левицата ще присъстват на спортен турнир.

***
Кюстендил.
От 19.00 часа на площад „Велбъжд", водачът на листата на „БСП за България" в града Валери Жаблянов и кандидати за народни представители от листата на левицата ще участват в „Избор на девойка - Кюстендилска пролет".

***
Пловдив.
От 11:00 часа структурата на ПП ГЕРБ в район „Тракия" организира концерт на прочутия оркестър „Канарите" в парк „Лаута" .

***
Пловдив/Хисаря
От 12.00 часа в град Хисаря Божидар Лукарски, водач на листата на Коалиция „РБ-Глас народен" за Пловдив - област, ще разговаря с производителите и граждани в района на кооперативния пазар.

***
Смолян/Неделино.
От 9.00 часа в малката зала на Народно читалище „Светлина - 1938" в град Неделино председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Неделино.

***
Смолян/с.Баните.
От 11.30 часа в Народно читалище „Просвета - 1947", площад „6-ти май", председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с жители на Баните.

***
Смолян/Мадан.
От 14.00 часа в малката зала на Народно читалище „Иван Вазов", ул. „Обединение" 7, Цветан Цветанов ще разговаря с избиратели в град Мадан.

***
Смолян/Рудозем.
От 16.00 часа в ресторант „Орфей" председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ.

***
Смолян/с. Смилян.
От 18.00 часа в Народно читалище „Асен Златаров" Цветан Цветанов ще се срещне с жители на село Смилян.

***
Стара Загора.
От 15.00 в залата на Държавната опера, в гр. Стара Загора Корнелия Нинова ще се срещне с граждани от областта.

***
Търговище.
От 12.30 часа в Драматичен театър Търговище председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на града. Той ще бъде придружаван от вицепремиера в кабинета „Борисов" Томислав Дончев и бившия финансов министър Владислав Горанов.

***
Хасково.
От 15.00 часа в залата на НТС в град Хасково лидерът на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с обществеността.

***
Шумен.
От 14.30 часа в пресклуба на БТА Даниел Вълчев ще даде пресконференция заедно с кандидатите за народни представители от Коалиция „Реформаторски блок - Глас народен".