Къде, какво в страната
Секция: Предстоящи събития
19 Март 2017 08:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Къде, какво в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 до 19.00 часа, на ул. „Оборище" (между пл. „Александър Невски" и бул. „Васил Левски") „Пазари Юг" ЕАД, Фондация „Биоселена" и „Хранкооп - София" организират Пролетен фермерски пазар.

***
София.
От 10.30 часа, в парка на кв. „Младост" 3, за първи път ще се проведе маратон на франкофонията.

***
София.
От 12.00 часа, в Дома на киното, „Интервю с автограф: РУПЪРТ ЕВЕРЕТ".

***
Бургас.
От 11.30 часа с Пролетен бал на цветята ще бъдат зарадвани най-малките си посетители Туристически комплекс "Акве калиде".

***
Бургас.
От 15:00 часа на стадион "Лазур" ще се изграе футболна среща между "Нефтохимик" - "Черно море".

***
Велинград.
От 09.00 часа, На Кръстопоклонна неделя, Негово преосвещенство Константийският епископ Яков ще оглави Василиева св. Литургия в храм „Св. Троица".

***
Враца.
От 09.00 часа, ще се проведе Архиерейска света Литургия в катедралния храм „Св. 12 Апостоли" гр. Враца, оглавена от Негово Високопреосвещенство †Врачански Митрополит Григорий с молитвеното участие на Негово Светейшество †НЕОФИТ Патриарх Български.

***
Добрич.
От 11.00 часа, в Държавен куклен театър „Дора Габе", ще се проведе неделен куклен спектакъл.

***
Русе.
От 10.00 до 12.00 часа и от 16.00 до 18.00 часа, в зала „Княз Александър I" ще се проведе струнен концерт на възглавници в рамките на Международния фестивал „Мартенски музикални дни".

***
Свищов.
От 10.30 часа в административната сграда на ОП „Пазари", на площад „Велешана" Общинското ръководство на Свищов организира приемна за жители на общината.

***
Шумен.
От 9.00 часа в концертна зала на Обединен Младежки дом ще бъдат открити състезанията във втория ден от фестивала „Магията на танца- Шумен 2017".


Парламентарни избори 2017


***
София.
От 11:00 часа кандидатите за народни представители Димитър Главчев, Александър Ненков и Антоний Кръстев ще присъстват на пролетен концерт в Южния парк, вход от бул. „Гоце Делчев". На същото място, на открита приемна за граждани от 11: 30, кандидатите за народни представители Данаил Кирилов, Емануела Спасова и Георги Георгиев ще представят пред столичани основни приоритети от програмата на ПП ГЕРБ.

***
София.
От 16: 00 часа Валентин Николов, Мария Илиева, Зорница Русинова, Павел Савов и Димо Василев, кандидати за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР, ще разговарят с граждани в Младост 4, пред магазин "Фантастико".

***
София.
От 11: 00 часа водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Владислав Горанов ще присъства на празничен водосвет за здраве в жк. Дружба-1, парк "Езерото". От 15:00 часа Горанов и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Йорданка Фикирлийска, Драгомир Агайн и Цветан Тодоров ще посетят националния фермерски пазар на ул. Оборище, на който ще присъства и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

***
София.
От 16: 15 Владислав Горанов и кандидатите за народни представители от 24 МИР Джема Грозданова, Даниел Костов и Евгения Алексиева ще разговарят с граждани на открита приемна пред Народен театър "Иван Вазов".

***
София.
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт в Северния парк в столицата. Началото на събитието е от 15:00 часа, очаква се на събитието да присъства и кметът на Столична община и зам.- председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

***
Благоевград.
От 10.00 часа, в Благоевград ще се проведе благотворителен футболен турнир на „Реформатори, Глас народен и приятели".

***
Варна.
До 18:00 часа жителите на гр. Варна могат да пуснат своите въпроси към водача на листата на „БСП за България" в областта Стефан Данаилов. Те могат да направят това в кутиите на „Поща №10", които са поставени в градинката на Севастопол, в центъра на града в района на Козирката, в „Младост" на ул. „Топола" до супермаркет „Макао", пред снек-бар „West" в район „Владислав Варненчик" и пред предизборния щаб на „БСП за България" в район „Аспарухово".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа, Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов", (бул. „Васил Левски" 4), председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на Велико Търново. Той ще бъде придружаван от вицепремиера в кабинета „Борисов" Томислав Дончев и бившия финансов министър Владислав Горанов.

***
Велико Търново.
От 11:00 часа кандидати за народни представители от листата на „БСП за България" във Велико Търново ще вземат участие в младежка дискусия в предизборния щаб на БСП.

***
Велинград.
От 11.40 часа, за председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще бъде във Велинград. Той ще се разходи по централната градска част, ще направи обиколка на пазара и ще разговаря с търговци и граждани. С Цветанов ще бъде кметът на Велинград Костадин Коев.

***
Велики Преслав.
От 10.00 часа кандидатите за народни представители от Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" Юлиян Руженов, Борислав Маринов и Гергана Савова ще се срещнат с хората на пазара на гр. Велики Преслав.

***
Гоце Делчев.
От 11.30 часа, в хотел „Валентино", ще се проведе регионална кръгла маса на тема „Туризъм". На срещата ще присъстват Николина Ангелкова, министър на туризма в кабинета „Борисов 2", oбластният координатор и втора в листата на ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева и кандидати за народни представители на партията в Първи многомандатен избирателен район.

***
Казанлък.
В 14:00 часа, в Спортен комплекс „Шампион", в Казанлък, водачът на листата на „БСП за България" в Стара Загора Драгомир Стойнев ще вземе участие в закриването на спортен турнир и връчването на награди на победителите.

***
Кюстендил с. Бобошево.
От 16:30 часа, в залата на читалището, в Бобошево, обл. Кюстендил, кандидати от листата на „БСП за България" ще се срещнат с граждани.

***
Пловдив.
От 15.00 часа, в Палата 7 на Международния панаир, председателят на БСП Корнелия Нинова и водачи на листите на „БСП за България" от цялата страна ще се срещнат с обществеността.

***
Пазарджик.
От 14.00 часа, в кафенето на улица „Ауе", край базата на „Автотранс", кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Христо Калоянов ще проведе среща с жителите на Долна Махала.

***
Пазарджик/Сърница.
От 10.00 часа, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с граждани на Сърница. Събитието ще се състои в комплекс „Аликанте" (ул. „Тодор Каблешков" №1). На срещата ще присъстват Абдула Абдулах - кмет на кметство Медени поляни и общинският ръководител на ГЕРБ-Сърница Мустафа Аликанов.

***
Пазарджик/Белово.
От 13.10 часа, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов щесе срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Белово в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий -1927", град Белово, ул.
„Орфей"2. На срещата ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина Захариева и евродепутатът Андрей Новаков.

***
Пазарджик/с. Радилово.
От 15:30 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в село Радилово. Срещата ще се проведе в Клуб на пенсионера, ул. „Георги Ангелиев" №39. На събитието ще присъстват Екатерина Захариева и кметът на Пещера Николай Зайчев.

***
Пазарджик.
В 16:20 часа Цветан Цветанов и Екатерина Захараиева ще се срещнат с жители на Пазарджик. Те ще посетят парк остров „Свобода", град Пазарджик, бул. „Стефан Стамболов" и ще поднесат цветя пред паметника на „Алеко Константинов".

***
Панагюрище.
От 17:45 часа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Панагюрище. Той ще бъде придружаван от Екатерина Захариева и Никола Белишки - кмет на Панагюрище. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в камерната зала на театъра в Панагюрище, ул. „Кръстьо Гешанов"2 /срещу сградата на общината.

***
Панагюрище.
От 18.00 часа, в читалището в Панагюрище, обл. Пазарджик, кандидат-депутати на „БСП за България" от областта ще се срещнат с обществеността.

***
Русе.
От 11.00 часа, в хотел „Космополитън", ГЕРБ-Русе организира кръгла маса на тема: „Регионална политика". В събитието ще вземат участие водачът на листата на ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, кандидатите за народни представители и Лиляна Павлова - министър на регионалното развитие и благоустройтвото в правителството на Бойко Борисов.

***
Септември.
От 14:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети град Септември. Той ще присъства на откриване на детска площадка на бул. „България" 68. Ще посети саниращия се в момента блок на бул. „България"87 и ще присъства на първа копка на реконструкция на бул. „България". С него ще бъде кметът на Септември Марин Рачев.

***
Септември.
От 18.00 часа, в Младежкия дом, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще представи предизборната платформа на Коалиция „БСП за България" и листата с кандидати за народни представители в 13 МИР - Пазарджик.

***
Септември.
От 18.30 часа, в общинския театър „Възраждане" в гр. Септември, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с граждани.

***
Сливен.
От 11.00 часа, Министърът на земеделието и храните в кабинета „Борисов 2" и водач на листата на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева кани всички жители и гости на града да се включат във второто издание на градския велотур.

***
Хасково/с. Каснаково.
От 17.00 часа, в село Каснаково, водачът на листата на коалиция „Реформаторски блок-Глас народен" за Хасково Стефан Димитров ще се срещне с жителите на селото.

***
Хисаря.
От 12.00 часа, Божидар Лукарски - водач на листата на „Реформаторски блок - Глас народен" за Пловдив-област, ще разговаря с производителите и граждани в района на кооперативния пазар.

***
Шумен.
От 12.00 часа в град Шумен лидерът на ПП "НФСБ"
Валери Симеонов ще поведе „Марша на освобождението".

***
Шумен.
От 12.00 часа кандидатите за народни представители от Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" Даниела Русева, Бисерка Йовчева и Христофор Крумов ще беседват с арменската общност в Арменския културен дом.

***
Шумен/Смядово.
От 19:00 часа, в Музейния комплекс, в Смядово, обл. Шумен, кандидати за народни представители от листата на БСП ще се срещнат с обществеността.