Остават 5 дни до затварянето на регистрациите за eCommAwards
Секция: ИКОНОМИКА
20 Март 2017 14:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остават 5 дни до затварянето на регистрациите за eCommAwards

/КРОСС/Остават 5 дни приключването на регистрациите на проекти в eCommAwards - първите награди за онлайн търговци в България. Конкурсът е част от най-мащабното събитие за онлайн търговци - eCommCongress.

До 25 март (включително) са отворени регистрациите за първите награди за онлайн търговци - eCommAwards. Категориите за регистрация са 8. Сред тях има категории за UX и дизайн, Маркетинг кампания за онлайн търговец, Мобилно приложение свързано с онлайн търговия и др. Най-престижната награда - "Онлайн търговец на годината" ще бъде присъдена след единодушен вот на журито дни преди самата церемония.

Самото жури е съставено от професионалисти работещи в български и международни компании. То ще излъчи най-работливите, успешните и изявени електронни търговци в България за 2016г.

Целта на конкурса е да покаже добрите практики, доброто обслужване и иновативните подходи на българските електронни търговци. По този начин се цели повишаването на разпознаваемостта на брандовете, потребителското обслужване и добрите примери.

Част от журито са:
Лара Ханлон - главен дизайнер в IBM Design, работила по проекти като OFFSET Dublin и ID2015.

Любомир Чолаков - управител на eCommera linked by Isobar за България. Всекидневно те разработват проекти за международни компании като ASDA/Wallmart, Adidas и др.

Ивайло Христов - основател на DEV.bg - един от най-популярните портали за разработчици на софтуер, сериен предприемач и консултант и др.

Самата церемония по отличаването на победителите ще се случи на 6 април от 18ч. в Sofia Event Center.

Екипът организиращ събитието пожелава успех на всички кандидати!