Miami Open и баскетболната Евролига на живо през седмицата по спортните канали на Мтел
Секция: СПОРТ
20 Март 2017 14:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Miami Open и баскетболната Евролига на живо през седмицата по спортните канали на Мтел

/КРОСС/Тенисът ще продължи да властва и през тази седмица в ефира на Mtel Sport 1. Шоуто остава отвъд океана, като най-добрите в света се местят от Индиън Уелс в Маями. Участие в турнира ще вземе и Григор Димитров, който запазва 13-а позиция в световната ранглиста. Първата ни ракета се очаква да дебютира в петък или в събота, като срещата ще бъде предавана на живо по Mtel Sport 1.

Поредното издание на Miami Open е под номер 33, като победителят през последните 3 години Новак Джокович няма да участва заради контузия в лакътя. Подобни са и проблемите на световния номер 1 Анди Мъри, който също ще пропусне турнира. Всички останали топ състезатели от ранглистата на ATPса потвърдили участие - сред съперниците на Димитров личат имената на финалистите от Индиън Уелс Роджър Федерер и Стан Вавринка, като компания им правят Милош Раонич, Кей Нишикори, Рафаел Надал и Марин Чилич.

Mtel Sport 1 ще излъчва всички най-интересни двубои от мъжкия турнир в Маями, като двубоите от основната схема стартират в сряда. Първите мачове започват в 17:00 часа, а последните - след полунощ. Финалът на състезанието е на 2 април и също бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1. Преди и след най-интересните срещи ще има коментарни студия с експертни мнения и анализи.

Mtel Sport 2 ще предава на живо през седмицата най-очакваните сблъсъци в баскетболната Евролига. Феновете на играта ще могат да видят цели два двубоя с участието на Александър Везенков - дербито с Реал и мача с Цървена Звезда. Везенков и неговите съотборници в каталунския тим имат минимални шансове за попадане в зоната на плейофите и ще бъдат пределно мотивирани срещу „вечния съперник". Столичният тим от своя страна е на върха в класирането, но с еднакви показатели с втория ЦСКА Москва и ще преследва задължителен успех. Срещата e в сряда от 22:00 часа, като живото студио по Mtel Sport 2 започва 10 минути по-рано. Домакинството на Барселона срещу Цървена Звезда е два дни по-късно - в петък и отново ще може да бъде гледано по Mtel Sport 2. Началото е същото - 22:00 часа - като преди и след мача отново ще има коментарно студио с експертни анализи.