StartUP Conference среща предприемачи и бизнес лидери със студенти в Американския университет
Секция: ИКОНОМИКА
21 Март 2017 11:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
StartUP Conference среща предприемачи и бизнес лидери със студенти в Американския университет

/КРОСС/ Представители на IT компаниите Proxiad, Start It Smart и основателят на „Несеминарът" - най-голямото събитие за личностно развитие в България - ще споделят своя опит по време на събитието

Предприемачи, мениджъри на утвърдени компании и бизнес лидери ще бъдат лектори в тазгодишното издание на StartUP Conference в Американския университет в България. Форумът, организиран от StartUP@Blagoevgrad, ще се проведе за шеста поредна година на 25 и 26 март в университетски комплекс „Скаптопара" на Американския университет в България.

Събитието има за цел да срещне предприемачи, инвеститори и утвърдени бизнес лидери с млади ентусиасти, които да получат ценни съвети за това как да развият своите бизнес идеи и да ги реализират успешно. По време на конференцията студентите на Американския университет в България и всички присъстващи ще имат възможност да общуват с лекторите и да споделят с тях своите вдъхновяващи идеи за стартиране на собствен бизнес.

В тазгодишното издание на форума участие като лектори ще вземат утвърдени в своята сфера професионалисти като Данаил Арапкюлиев, Business Operations Manager в българския клон на френската IT компания Proxiad, Юли Тонкин, основател на най-голямото събитие за личностно развитие в България „Несеминарът", Никола Янев, президент на Startup компанията Start It Smart, Владимир Карамазов, основател на продуцентската компания Three Bears Entertainment, Леона Асланова, основател на първата специализирана агенция за иновации в България Innovation Explorer, Симеон Прусийски, зам.-председател на фондация StartUp, Борис Христов, основател на 356labs, и Николай Нейков съосновател на Sofia Debate Association.

Всички лектори ще представят своите компании и ще споделят опита си в успешното стартиране и управление на собствен бизнес, като ще дадат насоки и съвети за развитие на младите предприемачи. Присъстващите на събитието ще могат да се включат в интерактивни уъркшопи, където под ръководството на професионалистите ще упражнят практически тактики за създаване и промотиране на бизнес идеи.

Достъпът за участие в тазгодишното издание на конференцията е свободен. Всеки, който желае да се присъедини към събитието, може да заяви това онлайн. Основен партньор на събитието е Американският университет в България. Екипът на StartUP@Blagoevgrad е съставен изцяло от студенти, които вярват, че развитието на младите хора е ключово за по-доброто бъдеще на България.

За StartUP@Blagoevgrad:

StartUP@Blagoevgrad е част от Фондация StartUP, организатор на най-мащабното събитие за предприемачи в България - StartUP Conference, София. Ежегодният форум събира в столицата десетки нови компании, ентусиасти и потенциални инвеститори. Екипът на StartUP@Blagoevgrad е съставен изцяло от студенти ентусиасти, които вярват, че развитието на младите хора е ключово за едно по-добро бъдеще за България.