BMW Group обеща 40 нови предложения до края на 2018
Секция: Автомобили
23 Март 2017 09:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
BMW Group обеща 40 нови предложения до края на 2018

/КРОСС/"За пореден път се съсредоточаваме върху рекордните годишни продажбени обеми, оборота и печалбата през 2017", заяви днес Харалд Крюгер, председател на управителния борд на BMW AG. "Лидерската позиция по отношение на иновациите и устойчивата рентабилност за ключовете за нашия усеп. Поради тази причина ние сме фокусирани върху посрещането на желанията и нуждите на нашите клиенти, като имаме за цел да поддържаме ентусиазмът им по отношение на мобилността всеки ден с привлекателни продукти и обслужване", коментира Крюгер.

В унисон с горното твърдение, от BMW Group обещава изключително сериозно обновление на продуктовото си портфолио през следващите няколко години. "Възнамеряваме да лансираме на пазара повече от 40 нови и обновени модела от трите ни луксозни марки през 2017 и 2018 година", акцентира Крюгер. "Новата продуктова офанзива стартира успешно с лансирането на новата пета серия през февруари, която вдигна летвата в сегмента на бизнес седаните".

Особено внимание от BMW ще отделят на премиум автомобилите, като до 202 година групата има за цел сериозно увеличение в продажбите си в класа с лансирането на няколко нови предложения. В това число ще бъде включен и изцяло новият BMW X7, който баварците определят като отлично допълнение към флагманската седма серия.

От BMW обещават и сериозно развитие на портфолиото си електрифицирани автомобили, стратегия, която води началото си от зараждането на проекта i през 2007 година. "Благодарение на този подход, до кредата на 2017-та- по-малко от четири години след лансирането на BMW i3, до края на година, в нашата гама продукти ще фитурират осем plug-in хибридни модела и ще доставим нашия електрически автомобил с номер 200 000", заявява Крюгер. "Изцяло електрическото MINI и изцяло електрическото BMW X3 ще поставят началото на втората вълна в електрификацията на BMW Group", допълва той.