MTV обяви първите артисти за концерта във Варна
Секция: Шоубизнес
23 Март 2017 12:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
MTV обяви първите артисти за концерта във Варна

/КРОСС/Музикалната телевизия MTV обяви първите артисти, които това лято ще излязат на сцената във Варна като част от мегаконцерта MTV Presents: Varna Beach.

Steve Aoki, Tinie Tempah, Gorgon City, R3WIRE VARSKI и Поли Генова са първите сигурни артисти във Варна.

Концертът ще се проведе на 15 юни на плажа във Варна с подкрепата на общината.

Стийв Аоки е световна звезда, номиниран за наградите Грами (Grammy), известен като един от най-неуморните артисти. Стийв Аоки е DJ, заемащ първите места в световните класации. Той е избран за Най-добър DJ на Америка. Стийв Аоки е познат с това, че създава невероятна атмосфера на събитията, в които участва, като водеща звезда на големи летни фестивали по целия свят, както и в мега-клубове в Лас Вегас и Ибиса.

Неподражаващият парти стил на Тайни Темпа в разбиващия класациите Not Letting Go, направи песента седмият му хит номер 1 във Великобритания.

Тайни притежава също толкова много първи места в класациите на Обединеното Кралство, колкото и Майкъл Джаксън, U2, Кайли Миноуг, Роби Уилиамс и Елтон Джон.

Това ще бъде и най-голямото участие на Горгон Сити (Gorgon City) в България. Феновете със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена.

R3WIRE & VARSKI, още едни изпълнители, които за първи път ще посеят България. Благодарение на своята страст към музиката обединяват сили през 2010 г., бързо се сработват и се превръщат в едно динамично дуо, което подлудява публиката.

Талантите им не остават незабелязани и през 2011г. Ministry of Sound ги наема да оглавят новият им студентски проект „Unitrash". През 2013 г., след две изключително успешни години с национални и международни участия, R3WIRE & VARSKI са избрани от MTV да се присъединят към новия им екип, за да се превърнат в музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на MTV "CLUB MTV".