40 премиери на MOTO EXPO 2017
Секция: Автомобили
23 Март 2017 12:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
40 премиери на MOTO EXPO 2017

/КРОСС/MOTO EXPO 2017 ще се проведе от 24 март до 2 април в Sofia Ring Mall, като входът е свободен. Посетителите могат да видят близо 200 двуколесни звяра, сред които над 40 премиерни модели.

Нови модели ще покажат почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO (швейцарска марка, която ще бъде представена за първи път официално в България; тя е със световен патент за единствената по рода си хидро-пневматична система на окачване). На изложението ще има и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.

Миналата година то беше посетено от близо 200 000 души (снимките са от миналогодишното издание), а тази се очаква още по-голям интерес. Вторият уикенд от мото изложението съвпада със старта на пролетния мото сезон на 1 април, който ще започне именно от мола на Околовръстното шосе.

Събитието ще премине под мотото „Сподели пътя" - кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя" са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.