Аутсорсинг индустрията идва на дискусия в Бургас за бизнес бъдещето на региона
Секция: ИКОНОМИКА
23 Март 2017 13:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Аутсорсинг индустрията идва на дискусия в Бургас за бизнес бъдещето на региона

/КРОСС/На 30 март, в зала Smart на новия Smart Center - Бургас, ще бъде проведена кръгла маса на тема "Конкурентоспособна икономика чрез стимулиране на партньорството между местната власт и бизнеса".

Инициативата се провежда с домакинството на Община Бургас и е част от проекта Road Show 2017 на ICT Media, Българска аутсорсинг асоциация и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България. 

В дискусията ще участват:

* Димитър Николов, кмет на община Бургас;

* Олга Стоичкова, председател на УС на Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС) и търговски директор на Sofia Airport Center;

* Станимир Николов, председател на борда на директорите на Българска аутсорсинг асоциация (БАА) и изпълнителен директор на ЕПАМ Системс България;

* Доц. д-р Магдалена Миткова, ректор, Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас;

* Арх. Веселина Илиева, главен архитект на община Бургас;

* Инж. Пламен Андреев, управител, Планекс Холдинг

Веднага след обсъждането ще бъде организиран прес брифинг, на който ще бъде споделен обобщен анализ на направените изводи и взетите решения.
Ще ви очакваме в 14:45 ч. 

Информация за инициативата, профил на участниците и темите на обсъждане са налични на http://events.idg.bg/bg/2017/RoadShow/192.

За проекта "Road Show 2017":

Инициативата планира организиране на дискусии в страната, с цел да създаде предпоставки за развитие на регионите, посредством подобрение на бизнес климата в тях. Обект на дискусиите ще бъдат теми, като намирането на подходящи кадри чрез взаимодействие с местни университети, осигуряване на преференциални условия за инвестиция в изграждане на модерни бизнес сгради в региона и подобряване условията за сътрудничество между местните власти, университетите и бизнеса.