Бойчев: Промяната е неизбежна. Гласувайте с бюлетина номер 10
Секция: ПОЛИТИКА
24 Март 2017 20:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бойчев: Промяната е неизбежна. Гласувайте с бюлетина номер 10

/КРОСС/„Днес България е изправена пред съдбовен избор. Българските граждани ежедневно се сблъскват с липсващата справедливост. Шепа хора решават съдбата ни. Бедността и големите неравенства стиганха своя предел. Младежите ни напускат страната, българската нация се топи и изчезва. Затова промяната днес е неизбежна." Това заяви водачът на листата на „БСП за България" в 23 МИР София Жельо Бочев пред събралите се над 2000 членове и симпатизанти на левицата по време на заключителния митинг-концерт на социалистите в столицата.

„Нашият избор е суверенна България, в която правителството няма да продава и търгува с националните интереси. Държава, в която ще има правила за всички, възмездие и наказание за всеки, който ги наруши", подчерта Жельо Бойчев цитиран от пресцентъра на партията. Той посочи, че левицата иска България, стъпила на своите корени, традиции, духовност и култура. „Това може да го направи само един силен, здрав, образован, работещ и обединен народ. Как да го направим - като гласуваме с бюлетина номер 10", посочи той пътя на промяната.

„Ние поемаме ясен и категоричен ангажимент - да работим срещу престъпността, корупцията. Гаранция за подкрепа на българското производство и българската икономика. Ще отстояваме образование, което гарантира грамотност. Ще отстояваме правото на всеки българин за достъпно и качествено здравеопазване и ще гарантираме сигурност на българските граници и сигурност на всеки български дом", категоричен бе водачът на листата на левицата. „Затова молбата ми към всички е - гласувайте на 26-ти март. Направете го не заради нас, заради БСП. Направете го заради вас, заради бъдещето на вашите деца, заради България. За да бъдем достойни граждани в една просперираща държава", каза още Бойчев.