Мазохизъм до дупка
Секция: Коментари
27 Март 2017 11:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мазохизъм до дупка

/КРОСС/Имаше времена, когато ни размазваха пръст и плашеха с провеждане на избори до ДУПКА.

Сега авторът на култовия рефрен вече е на друга вълна. Налага се малко уточнение. Да не вземе някой да се обърка;  ударението е на последната, а не на първата гласна.

Та въпросният глашатай вече гордо и надменно ни отброява колко са поредните изборни победи на ГЕРБ. Последните - и барабар с него. Получава се нещо от типа на  Барабар Петко с мъжете.

Имаше също и времена, когато се раздаваха ДЕПЕСАРСКИ шутове. Нещо средно между модна тенденция и патент „Де-Пе-Се рекет".

Сега радетелите на страховитите закани бая се озорват дори и само да влезнат в парламента. Незаобиколимият фактор май вече доста се е (ПО)смалил.  Лесно го финтЦират и пунКтират.

Днешният ни СТАЙлинг обаче е доста по-изтънчен и възвишен. Зад резултатите от вчерашния вот не надничат нито избори до ДУПКА, нито някакви ШУТОВЕ. Още едно уточнение. Мачлетата на Бистришките тигри и тамошните ШУТЧЕТА (А И ШУТОВЕ); нека да не се броят.

Просто горчивата истина от избирателните урни на сезон март`2017 е само една: МАЗОХИЗЪМ ДО ДУПКА. И нищо друго по-смислено и по-различно.

С което поставяме нов световен рекорд. Не се стеснявайте; не ни е нужно да потъваме в излишна скромност.

Бързо активистите на ГЕРБ да изприпкат. Незабавно да го впишат в Книгата на Гинес този наш МАЗОХИЗЪМ. До последната ни ДУПЧИЦА на колана.  А и на акъла. Което е още по-жалко...

 

Автор: Георги Димов