Създават родителски комитет за детските дискотеки
Секция: Шоубизнес
27 Март 2017 13:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Създават родителски комитет за детските дискотеки

/КРОСС/Родители създават комитет, който ще наблюдава, насочва и подпомага комфотното протичане на детските дискотеки, съобщиха от управата на клуба легенда - Biad premium club. Новината потвърди и самият собственик Димитър Иванов и допълни, че създаването на независим комитет от родители ще допринесе за по-
голямата сигурност на децата.

„Тийн Партитата всяка събота от 17.00 часа са създадени с цел, да могат и тези които нямат навършени 18 години да видят какво е дискотека, да се забавляват и танцуват на воля. И най-вече да видят своите любими звезди от телевизора на живо, стартирахме успешно с Фики в Biad premium club,  а още по успешно беше и с Теди Александрова. На партито не се предлага алкохол, което за родителите е радост най-голяма. Техните деца са на сигурно място под охрана, танцуват и се забавляват сподели организатора.

,,Всяко дете в България под 18 години има права. Правата са това, което ти е необходимо за да оцелееш, да се развиваш и да постигнеш пълния си потенциал. Всички права са еднакво важни и са свързани помежду си. Роден си с тези права и никой не може да ти ги отнеме. Тези, които взимат решения по важни за детето въпроси, на първо място трябва да се ръководят от неговите интереси."

Много често в дискотеката присъстват родители, които празнуват рождените дни на децата си. Началният час на партитата е 16:00 до 20:00 часа. Тези, които нямат 14, също имат право да се забавляват, допълват още от Biad premium club.