Изваяно тяло за летния сезон с Avon Solutions
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Март 2017 15:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изваяно тяло за летния сезон с Avon Solutions

/КРОСС/ Дойде моментът за подготовка на тялото за летния сезон! Avon ви помага в тази задача като представя своята обновена серия за изваяна фигура и борба с целулита - Solutions.

Безспорният хит от серията са антицелулитният лосион Cellu Break 5D и антицелулитният гел със затоплящ ефект Thermal Tone, които осигуряват видими и трайни резултати.

Вдъхновен от иновативната мезотерапия, лосионът Cellu Break 5D намалява целулита само за 4 седмици, като заедно с това стяга кожата и предотвратява образуването на нов. Благодарение на своя комплекс multiactive, продуктът спомамага за горенето на мазнините и изчезването на следите от стрии до 3 пъти по-бързо.
Професионалният фитнес инструктур Христиана Парова препоръчва употребата на Cellu Break 5D да бъде съчетана с подходящите физически упражнения и внимателно подбрано хранително меню. Специално за Avon тя разработи серия от антицелулитни упражнения и прецизен хранителен режим, който могат да бъдат следвани от всички дами и ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Avon.

За видимо по-слаб силует се грижи антицелулитният гел със затоплящ ефект Thermal Tone. Вдъхновен от модерната липосукция и благодарение на комплекс Avdanced L-Cernitine Termaburn, той стимулира клетъчния метаболизъм, което осигурява изваяна фигура, красиво очертани бедра и дълготрайни резултати за по-малко от 4 седмици.

В допълнение към постигането на перфектната фигура за летния сезон, Avon не забравя и красивото деколте. Стягащият крем за контуриране на бюста възстановява стегнатия вид на кожата и намалява видимостта на бръчките в зоната на деколетето, което води до постигане на резултити като след професионален лифтинг.

Повече информация за продуктите може да откриете на www.avon.bg или при най-близкия представител.